Українська Канада
-
Можу скинути тест з офіційного підручника на пошту і допомогти розібратись з результатами (включно з Writing Part).
-
Дуже дякую!
-
Дякую❤️
-
Доброго дня. А може хто знає тести на яких можна потренуватися і зрозуміти потрезутатах шо таке рівень 4-5?
-
Доброго вечьора! Підкажіть будь-ласка, якщо у дитини, 14 років нема загранпаспорта, його впустять до Канади у супроводі одного з батьків?
-
W означає що ви отримаєте робочу візу на три роки. А буква V це візітор віза на десять років(або до завершення дії паспорта) . У нас діти з позначкою V, а дорослі які зробили помітку про роботу W.
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка де знайти ПДР у провінції Квебек. Дякую.
-
В кого була заявка , яка починається з літери W ...? Все ок ? Бо чула, що то вважають помилковими заявки.
-
Здравствуйте,кто то летел через Lufthansa?
-
Морози то взагалі не проблема.
-
Дочекайтесь поки морози почнуться, оптимальний варіант
-
В мене віза на 3 роки, паспорт до 2025, в мене родичів, друзів не має, тому подавати на пр буду після пів року роботи, мені краще чим найшвидше полетіти в Вінніпег, чи місяць два ролі не зіграє?
-
Наприклад якщо за програмою Манітоби я подамся за півроку після роботи, то оцінка буде 61-66 (в залежності чи буду жити в самому Вінніпегу чи десь на околиці). А вот за рік в мене вже буде не 0, а 1 рік досвіду і це дасть ще +8 балів, і наприклад оцінка CLB замість 5 буде 7, це ще +4 бала. Плюс дотягнеться французька на CLB 5 і це дасть ще 5 балів. В сумі виходить якщо податися пізніше то може бути на 17 балів вище. Тому я і запитую. Чи під час розгляду справи можна збільшувати цю оцінку? Чи краще подаватись тоді коли буде найкращий бал відносно того часу коли ти ще маєш право податись на номінацію?
-
Ну це зрозуміло, але все одно ж якась є конкуренція і чим більше буде балів тим краще. Тому питання чи подавати прям зразу коли появилася можливість і прохідний бал чи тоді коли буде кращий бал? Чи можна вже під час розгляду доносити документи щоб оцінка була вищою?
-
Хтось може розказати як проходить процедура подачі на номінацію від провінції? Це одноразовий процес? Чи можна подаватись знов якщо змінилися умови (Здав екзамен на вищу оцінку, набралося більше досвіду)? Чи оцінка може змінюватись вже під час розгляду справи? Дякую за відповідь.