(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я дуже кричу іноді за матюками коли хтось в реальному житті їздить як на екзамені. Ви уж мене вибачте))
-
В мене стаж 7 років. Права купив, бо коли сдава був варіант платити або не дадуть права. Жодного дтп за ці роки. Так я ще й у Харкові починав))
-
В мене старша вже декілька разів країни міняла. Зараз біля моря живемо. Кажемо поїдемо там де холодно жити. Вона каже ок проблем немає там з Ельзою буду дружити.
-
Я ж кажу. Практика це як співбесіда, до роботи не має жодного відношення. 20 хвилин показухи для незнайомої людини в авто
-
У мене у страшої режим радіо та всебічної допомоги, бо хоче бути найкращою. А у малої в 2.2 почався криза 3 років (от такі часи), то вона може і до пілота за 8 годин добратися))
-
Я вже тести погоняв, питання легше ніж у нас. Практика то взагалі театр, а не вождіння. Ну то ок для інструктора трохи Гамлета видам
-
Не хочу в велике місто. Я просто без авто життя вже не уявляю особливо з малими. Щоб так дітей мучати громадським транспортом
-
6 років нормально вже та і в два може бути норм, ми з старшим літали дуже активно з його 1.8, ніколи такого не було Там просто наклалось що це ж був пік пандеміі, дівчата переважно дома чи у бабусі, ніколи не бачили стільки людей, рано встали і тд Нерви не витримали просто
-
Дві речі які мене більш за все страшать: - дорога в Канаду з малими (6 та 2 роки) - бути перший час без авто
-
обіймемось)
-
ну зараз вже смішно звучить звісно, а тоді було не дуже, інакше як “повний пиздець” я б це не назвала
-
9 чи 10, я не пам’ятаю вже, Стамбул_Монреаль там ще старший син “залишив позаду усе своє життя”, тому він просто тихо схлипував усі 9 годин чим роздирав моє серце а чоловік боїться літати загалом і йому було дуже нервово наприкінці перельоту я всерйоз задумувалась піти в туалет та вийти у вікно