Та це нормально, головне щоб був взагалі якийсь процес і щоб розуміти вилки по зарплатах, але з того що я поки розумію воно трошки не так як би хотілось
І реально бувають пропозиції? Бо цікаво який взагалом ринок та на які рейти, чи є взагалом сенс релокейтатись скажем так якщо дивитись суто з фінансової точки зору
Дуже дякую, з того що я чув що рекрутери не часто пишуть в Канаді що переважно сам шукаєш роботу, але це на досвіді знайомих що працюють в ІТ канадському
спитав тому що мені також не зрозуміло. В мене просто Linkedin давно і присилають на різні позиції а другу не приходять. Крутимо туда сюда його аккаунт
щоб система вас почала гарно індексувати, треба заповнити профіль, і щось писати у стрічку з хештегами, але то не точно. Конекти не стільки важливі. Можете до мене додатись, і тоді вас будуть бачити рекрутери з Канади як конекти 2 рівня
Добрий день, а ви в лінкедіні вписували якесь конкретне місто? тобто ви ваше поточне місце змінили і тоді почали писати? чи виставили просто так звані Job Alerts по містах або ж країнах які вас цікавлять?