(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Єп, це біда бо вони не розуміють слово «ні»
-
500+ буде гарно мати
-
не знаю, в мене 1600 зараз, але це переважно український айті ринок
-
спитав тому що мені також не зрозуміло. В мене просто Linkedin давно і присилають на різні позиції а другу не приходять. Крутимо туда сюда його аккаунт
-
щоб система вас почала гарно індексувати, треба заповнити профіль, і щось писати у стрічку з хештегами, але то не точно. Конекти не стільки важливі. Можете до мене додатись, і тоді вас будуть бачити рекрутери з Канади як конекти 2 рівня
-
Добрий день, а ви в лінкедіні вписували якесь конкретне місто? тобто ви ваше поточне місце змінили і тоді почали писати? чи виставили просто так звані Job Alerts по містах або ж країнах які вас цікавлять?
-
скільки конектів потрібно мати на старті в Linkedin?
-
Можу тільки порекомендувати не виставляти контакти публічно на сайтах типу монстра бо почнуть трешові рекрутери дзвонити і пропонувати cobol. Активний пошук на гласдор чи лінкедін достатньо
-
Зробіть гарно заповнений LinkedIn профайл та поставте бажану локацію - дуже великий шанс, що рекрутери почнуть писати самі. Я так зробив, 2-3 в день стабільно щось надсилають. До цього подавав CV через різні Indeed, Monster, ZipRecruiter, один раз тільки відповіли
-
Ахтунг, вата там
-
Це найменш сфокусований з усіх
-
Так надо было начинать сразу со своих скилов и резюме
-
Дивіться по хештегу #вакансія . Єдина діюча стратегія - подаватись на все що нагадує ваші скіли. 100-200 заявок на роботу достатньо зазвичай.
-
Зрозуміло, дякую
-
ielt(academic) для навчання. ielts(general) для PR; виправте мене якщо не правду кажу
-
Тут все работу ищут )
-
Добре, дякую)
-
Всім привіт. Рекомендували цю групу для пошуку роботи в ІТ сфері в Канаді. Я правильно попала? 😁
-
В робочому резюме вказувати детальну інформацію про навчання в укр вузі, чи я щось не зрозумів?
-
Дякую, тепер знову задумався про навчання в іноземному вузі. Проте якщо я все ж таки вирішу навчатися тільки в українскьому, то є всі шанси знайти фултайм гарну роботу, якщо довести себе на тех/софт скілл співбесідах, чи статус студента це червоний прапорець при наймі? Щодо тестів з англійскою проблем бути не має (є і практичний досвід і сертифікат c1, хоча йому вже років 4-5)
23 Jan 2023, 01:02
145591/644267
38 minutes ago