(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вже можно відкривати групу як перевчитись на тракера або знайти нормальний завод😄
-
З мінусів - зп нижча ніж дефолтні компанії, на відсотків 10-20. Постійні кранчі, овертайми для геймдеву - це завжди О’кей. З плюсів - це геймдев, і якщо гарно працюєш, то річний бонус може бути дуже приємним, але там ще залежить від продажу самої гри
-
Тобто це реально весело й швидко ростеш, особливо однакових задач в мене не було так щоб прям багато, ну і команди кльові, хоча до того, що багато хто з колег - 18-20-22-річні хлопці, треба було звикати. Після ентерпрайзу, де скоріш 40+ і на плюсах пишуть років 20 )))
-
Кранчі є, так, але залежить від проекта. Ну, і ще є проекти з нуля, є r&d суто про технології, є порти стім-версій на консолі й навпаки.
-
Друзі, хто солить сам лосося. Дайте рецепт
-
То такий собі геймдев, особливо гемблос)
-
але я чесно не знаю, шо як у казуалках, наприклад. або в гемблінгу та тому, що там зовсім поряд
-
Привіт гайз. Чи є тут такі що закінчували школу Портного?
-
Це дуже сильно залежить від студії. Геймдев різний буває) Зп в якомусь PTW або в keywords - одні, але то галєри, в Зенімаксі - інше. Студії невеликі теж недалеко по зп пішли, зараз реально ринок геймдеву трохи фіговий, але якщо є ентузіазм і бажання, то чому б ні.
-
Взагалі я б однозначно рекомендувала спробувати, але, мабуть, це треба любити)
-
Треба йти за кон‘яком)
-
1:2 цукор з сіллю. Солі більше звісно. Додати паприку, все це перемішати і в ньому обваляти шматочки лосося, потім скласти їх в кострулю, кинути 2-3 штучки гвоздики. Капнути пару капель міцого алкоголю. Потім покласти тарілку і зверху притиснути чимось. Щоб риба була під пресом. Так витримати 1 добу. Відкрити спробувати - якщо все ок то далі запакувати порційно і в морозилку. Кількість солі в грамах до маси риби не кажу. Зазвичай просто обвалюю шматочки. Виходить тесь 4 столові ложки солі та 2 цукру на великого лосося.
-
Але іноді твій проект виглядає так
-
просто якщо порівнювати галери, які пилять проекти для банків/ентерпрайза/автомотива, то після них геймдев - ніби тобі дали всі іграшкі, навіть ті, що на новий рік, і ти можеш з ними робити майже що завгодно. і усі навкруги тебе теж. але є думка, що у великих студіях більше забюрократизованості, нема свободи вибору та й взагалі ти не впливаєш на прийняття рішень
-
це мівіна код )))
-
Ооо, блупрінти
-
Я просто обвалюю лосося в солі з цедрою лимона, на 8 годин в холодильник і готово :)