(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що саме там каже про ваше твердження вище? Навіть навпаки гальмівний шлях більше
-
і що? там те саме написано
-
Взагалі можна знайти багато тестів які показують що літні шини краще гальмують за зимові навіть при низькій температурі. Але все міняється коли є лід, сніг і т.д.
-
Summer tires handle well on both wet and dry roads as long as the temperature is above 45 degrees Fahrenheit. Once the temperature dips below that, the hard rubber loses traction. They won’t get much traction in snow or ice, which is why they should only be used in warmer temperatures
-
зверніть увагу на температуру в тесті - 45, це +7 десь
-
давай докажи нам що більша площа контакту буде гальмувати гірше ніж меньша
-
роботи шин
-
www.cjponyparts.com/resources/summer-all-season-winter-tires-infographic
-
Процессу чего ?
-
так само, читайте вище - розтиражований міф і не розуміння процесу
-
зараз буде
-
Це лише означає що ваших знань фізики не достатньо для розуміння процесу.
-
У летней резины состав материала другой он становится твердой и мене прочной при низких температурах потому сцепление хуже, это можно почитать на сайтах производительей покрышек
-
Написано же по твой ссылке английским по белому "ниже 7° Цельсия теряют сцепление"
-
А и бонусом, вчера там кто-то писал у меня полный привод мне норм на летней - тормозить полный привод не помогает)
-
Ну я взагалі то взимку на зимовій їжджу)) Але тільки тому що постійно по снігу, льоду і т.д. І дійсно катаюся у великі морози. А є люди які думають що зимова краще просто коли холодно і наприклад в Іспанії переобуваються на зимову))
-
Когда становится холодно имеет смысл переобуваться потому что например на следующий день может выпасть снег, и на летней резине ладно бы только для себя, для окружающих будет опасно
-
Вот исходное утверждение
-
Классика авточатов, всегда есть кто-то «а я круглый год на лете/всесезонке и норм»
-
Зимние для зимы Летние для лета Не благодарите
23 Jan 2023, 01:02
259008/641461
5 minutes ago