(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо почати розбирати всі ці країни то там купа умов і сказати що однозначно зимові шини обовязкові там не можна.
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=tirf.ca/wp-content/uploads/2017/01/2012_Winter_Tire_Report_7.pdf&ved=2ahUKEwjih7Hd_rX_AhUqjIkEHXY4ABUQFnoECC4QAQ&usg=AOvVaw3i333YwTGj8rhs_lKZ3vyE
-
Отут t.me/bazabazon/18394 цей кадр розповідає про епізод із РЕБ
-
Судячи з усього - та нічо )
-
Це я до того, що реб у невмілих руках та без координації із сусідами це більше шкоди ніж користі
-
нижче нуля тобто, саме тоді коли може бути і сніг і лід, ок і що?
-
>>> Был случай, связанный с угрозой физической расправы над бойцами роты РЭБ, которых обещали окружить и "обнулить" только за то, что они работали
-
t.me/bazabazon/18246
-
Дивись
-
Яка Іспанія? Ми же наче в Канаді
-
Та саме так, нічого. Просто памятаю оці черги на шиномонтажах коли температура менше 10 падає. Потім такі люди приїжджають в Іспанію і там ставлять по старій звичці зимові шини. Бо он дивися, тут же біля Барси взимку +5 вночі. Треба негайно бігти міняти шини, бо ой ай, не загальмує в +5.
-
І повно повідомлень у руснявих каналах пробігає як русня скаржиться що їхній власний РЕБ їм же самим і жити не дає
-
Ты не уточнял ты назвал мифом факт ухудшение сцепления летних шин с понижением температуры
-
Я все зрозумів, не буду ображати людину…
-
Скільки досвіду водіння? )))
-
А холодна пора року це яка? +5? 0? -30?
-
так всесезонка считай почти так же себя ведёт, как зимняя
-
Щоб не стирачати в кюветі треба в першу чергу інвестувати в свої навчики і досвід. А резина вже потім
-
Ми зараз про закон чи про те що зимова резина краще веде себе в холодну пору року аніж інша?
-
Доречі погуглив щойно. В Канаді що виходить зимові гуми обовязкові тільки в Квебеці і ВС? І то в ВС не всюди як я зрозумів. Ой як це так вийшло північна країна і зима не обовязкова
23 Jan 2023, 01:02
259065/635889
about a minute ago