(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Офіційно - ні, але якщо зміна сталася по незалежних від тебе умов і ти видко знайшов іншу - може прокатити
-
Потрібно відправляти пакет документів на федеральний етап
-
- відправити кілька однакових емейлів, коли попросили копі - дивно - я б на місці CEO замислився над тим, чому саме людина в IT це не зрозуміла - це може казати про 1) low attention to detail 2) language barrier, etc - тон відповіді неприйнятний, хоч ти СЕО, хоч хто - на мій погляд, це негативна демонстрація культури в компанії, те саме можна було сказати в 10 разів м'якіше та ввічлівіше
-
Наступного разу на Kubecon не сумуйте в готелі!
-
Нажаль україна ще не готова ментально до “I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.”.
-
Якщо готовий іти далі бо неадекват — то можно якраз контрольним меседжем або довести ситуацію до піку і точно впевнитись що неадекват, або просто всім разом посміятися і зарезолвити на місці поки ніхто не додумався мільйон неіснуючих проблем :) Ну і таки дійсно, як вище написали — для сео могло бути дуже дивним і ред флаг що ще не почали працювати а його вже не розуміють у базових термінів. Тим не менш відповідь таки груба, так
-
Я колись мав нагоду працювати дуже близько з СЕО. Він був індусом, крутий дядько який багато знає і має значні досягнення в карєрі. Дак от він десь в такому тоні регулярно вичитував всю команду. І з нас навіть ніхто так жорстко не натупив з емейлами. Не можу уявити якби я оце так вислав копії листів, щоб він мені сказав. Хоча коли ми робили все правильно то навіть хвалив і казав які молодці. Доречі до нього ми працювали з правильним білим американцем в максимальному значенні цього виразу. Той постійно щось недоговорював, казав завувальовано. Придумував 100500 менеджерських прийомів як організувати роботу команди і ми в результаті стали всирати проект одного з найбільших замовників. Потім прийшов цей індус і навів порядок. То той американець зразу звільнився, сказав щось типу: не можу працювати в таких умовах