(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вот отсюда читай
-
@ivesel
-
Number format? У меня регион и язык/время все местное стояло
-
да, это оно
-
половина лоблоу в индии, половина в бремптоне
-
аутентичный экспириенс
-
и вот такое "индийское безумие" у меня уже скоро почти как год
-
Ирландцы и шотландцы отлично говорят и их несложно понять
-
Я живу вместе с нейтивами, люди не используют сложные конструкции в реальной жизни когда они нейтив спикер. Выдавать перфект континиусы в разговоре полная глупость, которая ничего не говорит о знании языка.
-
Акцент специфічний це так. Але не можу сказати що жесть. Можна пожартувати про Ірландців чи Шотландців. А з приводу 12 часів. Кому ріже слух? Українцям з натягнутим В1? кіп іт ступід сімпл? Памятаю як мені розказував колега на роботі що от дивися англійська проста тобі досить презент сімпл, фючер, паст і все. Або чув байки про те що в США всім пофіг на мову. Та камон. Якщо ти розмовляєш як селюк не знаючи мовних конструкцій то відношення до тебе буде таке ж. В очі звісно ніхто не скаже. Але це не значить що так правильно
-
Навіть ось зараз я сказав речення, значення якого треба донести через складніші форми чим ти описав)))
-
Грамматика вообще самая простая часть языка, произношение главное. Человека с идеальной грамматикой и плохим произношением сложнее понять чем того, кто имеет хорошее произношение и не очень грамматику
-
О так, дай бог щоб середньостатистичний ІТшник зумів використати щось серйозніше чим перший кондішионал
-
Така ж супер обєктивна оцінка. Я не раз чув презент перфект контініус і сам інколи так казав, хоча не можу себе назвати знавцем мови.
-
dictionary.cambridge.org/grammar/british-grammar/conditionals-if Кондішнали вони використовують всеодно
-
Ой та не заливай, тоді б у тебе не було проблем з індусами))
-
Або перші фільми Гая Річі
-
Разница в том что нейтив не думает о том, какой кондишинал, он даже не скажет сколько времен в его языке есть, он просто знает как этим пользоваться. Сидеть и зубрить конструкции чтобы идеально потом по ним говорить это удел не нейтивов
-
Давай просто. Зможеш подивитися британський серіал без субтитрів?
-
Ось класика
23 Jan 2023, 01:02
272660/634504
3 minutes ago