(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Паливо яке як кісель дуже негативно впливає на можливість завести
-
Я столько дерьма видел в Метинвесте, что сочинение про лист покажется сказкой))
-
Або не перетворюються. Купа власників Тесла тут кажуть все ок
-
Там де тепло набуває зимової. В тому ж Криму цілий рік тільки літня була, і якщо їхати на північ і про це не подумати десь в запорізькій області авто встає просто на трассі. Так само у Флориді чи Техасі зимової солярки не буває
-
Сядь і сам проїдь, бо чувак хєрню несе . Я особисто на дальняк поїздив по Онтаріо, 400-450км на одній зарядці без проблем, це до 10-20% залишку у батареї. Дивись що там по зарядкам в твоїй місцевості і наскільки тобі підходить
-
Само по собі опалення в сучасних ev мало жре батареї, я саме тому привожджу як аргумент що суто обігрів декілька днів може відбуватися на одному заряді, те що ти 2-3 години за день погрівся практично непомітно . Пробіг на одному заряді падає через зимову резину, збільшення щільності повітря та зменшення здібності батареї приймати заряд під час рекуперації бо вона холодніша.
-
Я чёт тоже вот смотрю на Ван, и такой думаю, а где же такие цены есть?))
-
На модел у та модел 3
-
це не про тесли, це про батарейки в айфонах. Будь хто зна що коли жижа в літіевих батарея мерзне то іони повільніше рухаються. Тому у тесли є підігравач
-
Ось детальна стаття впливу температури на li-ion батареї. www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1002007118307536
-
на РАВ4 гибрид? )) це не рахується )
-
не думаю щось з цього матиме вплив хоч на 1 відсоток "зимову резину, збільшення щільності повітря та зменшення здібності батареї приймати заряд під час рекуперації бо вона холодніша." основна причина - жижа в батареях замерзає тому її треба підігрівати, і ось хітер зжирає майже на 50% дистанцію взимку (коли десь -10 та більше)
-
Зменшується. На всіх авто пробіг взимку зменшується
-
Зараз рав. До того я 2 роки на арендованих був, купу всього перещупав
-
опалення коштує 50% капасіті взимку