(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Амазон поставив на потік відбирання найкращих, як і купа іншого бізнесу в тек і поза. Зворотня сторона «відсутності болота».
-
Кожна сцена наче із трейлера\тізера - нам потрібно врятувати світ, я не знаю що робити, але є якийсь шанс і тд. Музика епічно-гнетуща увесь фільм. Наче усе що вони роблять - це мега пафосно. Навіть коли хтось там просто на конях їде та втикає у нічне небо.
-
Хто тобі сказав що не зростає? Є рефрешери, які отримують топ 10%, всіх інших мотивують звільнити місце для наступних
-
файно, що стартова ЗП у кращих з найкращих не зростає. Вони платять ту ж зарплатню за постійно зростаючі вимоги + токсична атмосфера, політика і постійний напряг із ВЛБ етс. Це не та компанія, заради якої можна пахати. Навіть за 250к (чесно кажучи, я б сказав тим паче за). не забудь ще підготовку до вступу із літкоду і мільйона співбесід на те, щоб доказати що ти не дурачок.
-
Так а я кажу про текучку а не топ
-
Так вони ж просто грають на тому що люди приїжджають і готові на менші гроші працювати типу faang. Це просто бізнес-модель використовування людських ресурсів. Вони так придумали. Придумайте краще...
-
Ну глянь теслу
-
Это бизнес. Ты должен быть топ ты за это получишь деньги. На эмоции должно быть пох
-
И грузит в кузов
-
Так вот зачем пикапы, чувак две тележки бухла из lcbo вывез