Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t572847090T Offline
    t572847090T Offline
    Ukrainian (Yaros) 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Хотя если подумать, он мне даже деньги не предложил
    1 Reply Last reply
    0
  • t572847090T Offline
    t572847090T Offline
    Ukrainian (Yaros) 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Отказал так как мне нужна работа на PR
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Ну ты нарасхват
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    В Україні оголосили тимчасові коридори для торгівельних суден, що йдуть до та з українських портів, — повідомили у ВМС ЗСУ. Також за їхніми даними, протягом всіх маршрутів зберігається військова загроза та мінна небезпека з боку РФ. Вказані маршрути в першу чергу використовуватимусь для виходу цивільних суден з портів Чорноморська, Одеси та Южного. 🇺🇦Реальна Війна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    з якого family income можна отримати скідон на садочок? Бо так він 1800 в БС коштує… Я знаю що є CCB, але не зрозуміло, чи він рахується для тих, хто меньше 18 міс тут…
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Узкіє жаліються шо ніхто не хоче евакуювати недобитих кацапів на москву, бо там була атака дронів на аеропорт Мораль. А шо за дрони? Хто банбіл дамадєдава? #воносамо
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Щось трапилось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Dziumov
    wrote on last edited by
    А підкажіть будь-ласка, може є в кого список діл, речей, які тре зробити перед міграцією? Ну, скажімо, свіжі паспорти, перекласти документи на інгліш й завірити, заапостилювати (чи як це правильно сказати); полагодити зуби, в цілому перевірити здоров'я; зробити довіреність на всяке різне, наприклад авто, щоб якщо не встигнеш продати - хтось інший продавав Що ще додати сюди можна?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Якось випадок у парку був, до мене підʼїхав чоловʼяга на машині і почав пропонувати зробити мені blowjob. Після декількох відмов, він почав гроші пропонувати… спочатку $20, потім $50… на жаль я не дуже вмію торгуватися, тому так і не дізнався на скільки він мене оцінив :( Після пропозиції зломати йому роги і ноги, він поїхав незадоволений 😩
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    Nikola, ти вже русофоб на 75% (сьогодні недостатньо).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    My cock size is 15cm 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    Моє козацьке прізвище сьогодні — Затуликулак.
    1 Reply Last reply
    0
  • t301435992T Offline
    t301435992T Offline
    Russian warship Idi Nahuy
    wrote on last edited by
    Нема кореляції тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Речі можна собі відправити, якщо знаєте де житимете
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    ​​Перш за все хочу зазначити, що у кожного свій вибір. Однією з причин цієї війни стало бажання позбавити нас можливості обирати, а однією з наших цілей - здобути можливість вибору. Саме це і є основною дефініцією свободи. І саме тому я абсолютно лояльно ставлюсь до всіх, хто покинув Україну в складний час. Питання полягає в тому що у випадку перемоги першочергове, та і будь-яке право на лаври і здобутки мають лише безпосередньо причетні, але це вже інша історія. По-друге, якщо Держава не регулює - кожен сам визначає ступінь своєї співучасті. Співучасть є головним критерієм формування нації. Стовідсоткова співучасть усієї нації визначає націю як сформовану на 100%. Проста математика, де відсоткове співвідношення легко порахувати. Для прикладу якщо з 30 мільйонів 10 - залучені на 80% , 10 на 60 і 10 на 40, - націю можна визначити як сформовану на 60%. На жаль , цей приклад не з України. Співучасть полягає не лише в бойових діях. Як я вже неодноразово казав : війна - це багатогранний процес і безумовно в цьому процесі потрібно розуміти що двадцятиоднорічна дівчина навіть в Торонто може мати більшу ступінь залученості у перемогу, ніж , припустімо, хлопець-продавець морозива десь в Запоріжжі, або навіть так звані волонтери, які показово збирають тушонку, щоб показово її передати. По-третє, я веду до того, що ККД кожної людини має вимірюватись не загальною шкалою, а з урахуванням особистих якостей, які можуть принести користь, і безумовно відданості процесу. Тобто дівчина-перекладач на військових курсах за кордоном явно має більшу ступінь ККД, ніж вона б припустімо пішла у штурм. Втім, це залежить від ступіні відданості справі, як в одному , так і іншому випадках. Але хочу щоб всі памʼятали: ніхто не був народжений для війни. По-четверте: здобутки людини це її здобутки, з урахуванням батьківського виховання, або жіночої підтримки, але констатація : «у мене друг загинув на війні» каже лише про те , що твій друг був людиною, яка була залученою в процес здобуття перемоги на багато відсотків. Він , а не ти. Ну і нарешті по-пʼяте: донати - це прикольна штука, але вони так само визначаються ступінню. Наприклад 100 тисяч гривень - це ніщо у порівнянні з людським життям. Дівчина-медик, яка щодня ризикує на полі бою і втратила там свого чоловіка завжди матиме більше прав на післявоєнні лаври ніж дівчина з Торонто, яка задонатила «аж» 100 тисяч гривень . 100 тисяч гривень мені вистачає щоб зʼїздити у семиденну відпустку і нормально двіжанути. Маю на це абсолютне моральне право. Але якщо ти живеш в Канаді, у тебе загинув друг і ти задонатила 100 тисяч гривень, - будь ласкава, не вчи як жити. Ступінь твоєї співучасті - відсотків 5, а ККД - не більше трьох. Допис не має на меті образити дівчинку, тому суворо прошу обійтись без хейту в її бік. Просто на цьому прикладі хочу щоб всі зрозуміли, що ми живемо у різних світах, де я безумовно дякую волонтерам за допомогу, без якої було б складно, але давайте не порівнювати те, що порівнювати не можна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Наступного разу треба буде подумати, чи варто взагалі донатити в Україну чи витратити ці гроші тупо на себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Ещё война не закончилась, а уже делят "лавры" и сортирует по цвету штанов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Це вже інша справа. Alex, твоя русофобія дійшла до 140%. Зможеш так увесь тиждень? 🍉🤙
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Роби добро та кидай у воду
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max