(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є таке
-
Електричка газ в підлогу це кайф) не можна втриматись))
-
Ну у мене коли була можливість, то я перевіряв 5сек до 100) і по автобанам 140-160. Так було б менше
-
Це якщо не рахувати альпи, там хз не дивився
-
Але треба докласти зусиль щоб навчитися їздити
-
VW id5 їв 17 квт +/-, в салоні я та 3 пасажири
-
Я от теж так думав, але коли поїздив то зрозумів що це безпечніше за самокат чи велик. Прикол в тому що якщо щось стається то з колеса ти падаєш вперед і можеш зразу на ноги зістрибнути. А якщо з велика чи самоката то в тебе здорова байда яку не можна перестрибнути
-
Я тут як турист, тимчасово)
-
нет, судя по ветру максимум был утром
-
для меня это выглядит небезопасным, электробайк получше, но колесо классное тем что очень компактное
-
Я коли був у Швеції то працював вдень і ставив машину на парковку. Там типу безкоштовна зарядка через програму. Але якщо стоїш годину. Я ставив собі таймер на 55 хв. Через програму відключав зарядку і заново включав. І так весь день. Короче лайфхак
-
на хайвеях юзаю, в городе нет смысла, он поворачивать не умеет или на знаки/светофоры реагировать который умеет надо покупать и стоит что-то около 15к кад, не помню уже))
-
ну типа того, но по сути это не автопилот а адаптивный круиз с удержанием полосы
-
В заторах мені здається зараз вже всі нові машини норм себе ведуть. Тільки деякі ще хочуть щоб ти газ натискав, коли зупиняєшся
-
А в заторах як себе веде? От в заторах VW топ, сам їде, сам гальмує
-
базовый на тесле тоже иногда может запутаться на развилках, но в целом на дорогах я его юзаю постоянно, в городе нет, он резковат а автопилот который прям автопилот стоит очень много денег
-
Ну хоча б щоб не повертав кермо коли не просять 😁
-
Наскільки я зрозумів воно не розуміє де жовта, а де біла полоса
-
Мені більше всього подобається не те що розгін до 100, а швидкість реакції педалю газу. Як сідаю в будь-яку не електричну тачку - хочеться викинути
-
VW мене один раз хтів об бетон розмазати коли проїздив ділянку з ремонтом дороги, де якась смуга повертала, а якась їхала прямо (основна повертала а жовта тимчасова йшла прямо), то асистент утримання в полосі вирішив повернути... я аж прокинувся від таких приколів. Як у тесли із цим?
23 Jan 2023, 01:02
307865/642088
9 minutes ago