(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ясно, я у схожих ситуаціях задаю питання: що буде краще для компанії?
-
Після того толерувати таку поведінку перестали і це пішло на користь команді
-
У нас в компанії одного так жаліли (теж, до речі, чомусь тільки з дівчатами бикував), давали декілька останніх шансів, а потім одного дня дійшло до бійки з іншим колегою, от тоді швидко вилетів)
-
З часом замінити
-
І по тому що я зрозумів - то краще буде без нього
-
І хоча в моєму випадку не було чогось фатального, типу повернення в дупу світу, але думаю, що йому час шукати щось інше в житті) хоча я б дав трохи часу після вашої розмови, може одумається)
-
Скільки це грошей?
-
Якщо кол, чи такого не буває? У нас з дружиною часто в один і той же момент буває наче спеціально 😁
-
У мене такий же)
-
Та не, места достаточно
-
Не заважаєте одне одному?
-
Ви овнер?
-
Вибач, а поїде назад кудись в Лат Америку? 🙈
-
Жена не в ит Работа офлайн)
-
скоріш азію
-
Привіт співвітчизникам.. В мене народилося специфічне запитання. А підкажіть, будь ласка, де в Торонто можна купити якесь інше Українське пиво, окрім «Шевченківського» від «Чернігівського» ? Дякую)
-
Те саме в районі Сієтла. Тут цілі окремі хайвеї для велосипедистів. Між містами є окремі велодоріжки із своїми тунелями, мостами і естакадами. Короче все як в америці - з грандіозним розмахом
-
Я салютую за підтримку вітчизняного виробника, але еххх тут стільки абсолютно різноманітного крафтового ipa, nordic pale ale, сидру елю та всього іншого, шо я вже скоро півтора роки як пробую і все ще не спробував :-)
-
Дуже, дуже рекомендую спробувати innis&gunn - шотландське, aged 51 days in whisky casks; місцевий English ale Pompous Ass; всю лінійку від Онтарійських Whitewater; Waterloo grapefruit radler; всі сидри від No boats on Sunday
-
1500 Онтаріо провінційна + 1365 федералам за кожну людину дорослу в аплікації + 230 за кожну дитину
23 Jan 2023, 01:02
318404/644528
21 minutes ago