(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І жодного питання до Рєзнікова.
-
Собака, которая 8 лет была танком и ей было плевать даже на салюты около себя – просто стало поплавленной с сорванной кукухой.
-
Я згоден, я трохи не те мав на увазі, все ж люди за кордоном теж рідних на війні втрачають
-
Не знаю, у моих родителей от любых прилетов крыша течет. У меня "квалифицированная" собака, которая проходила тесты не раз относительно кукухи для тренинга (звуки ружья, салюты,стресс тесты) У собака спустя год война поплавилась крыша от такого количества бомбежек
-
Я никого не обвиняю, если что.
-
так может он за год уже повзрослел
-
Можно понять этих людей, они устали и напуганы.
-
Віриш, прильоти перестали боятись десь через пару тижнів, але звісно поруч не було на щастя
-
И почти каждая семья оплакивает умерших своих. Уже не зависимо, восток, запад или центр.
-
Але ж не спробували, їбанули по секретній частині і не по секретним теж, але по штабу чи не долетіло (збили) чи і не пробували, аеропорт кошиарять постійно.
-
Так себе "экономический" фронт из 5% калек в айти, и те не выдерживают
-
Женщины на очке, что их мужчин заберут, более пожилым жрать нечего, пенсионеры соль кушают
-
Ну там штаб повітряних сил був принаймні тому туди точно б пробували і без довбойобів
-
Весьма удобное кстати.
-
лол
-
При тому ні для кого, в Україні хейтять емігрантів, військові улилянтів, військові на нулі військових в тилу
-
чел воює, однокласник то каже шо вже до обстрілів звик
-
Заблуждение.
-
Люди до всього звикають
-
Нема справедливості, не було і не буде
23 Jan 2023, 01:02
398408/646351
20 minutes ago