(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Згоден. Купа цукру в звичайних продуктах, достатньо для того що потрібно організму. Ми не відмовились повністю, але вживаємо його або до чаю/кави в маленькій кількості у вигляді печива, або якщо це в рецепті до якогось соусу. В нас на 4х людей кіло цукру місяці на два-три вистачає.
-
Я просто про що - тут де я зараз в БС є програма BC PNP Tech, і якщо я топовоий спец (а виглдяає поки що так), то достатньо отримати офер на справедливі гроші і навіть на 4 з 12 здати англіську, щоб подати на ПР (ну з того що я бачу, за рахунок велкого per hour wage) це можливо. Але мої знайомій здебільшого живуть в Торонто, і реферять мене туди, тож є шанси що я там отримаю офер гібрідний. І мені цікаво, чи там теж все так само. Я от дивлюсь цю штуку - www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/employer-job-offer-foreign-worker-stream-applicant-checklist І виглядає що там навіть простіше. Але цікаво чи хтось проходив це, чи так воно і є
-
www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0
-
Горжусь просто такой срачивней 🏆 От себя еще добавлю, что количество калорий тоже важно. С точки зрения здорового веса, если переедаешь, хоть и здоровой едой, все равно будешь набирать вес. www.facebook.com/fitnesschefrecipes вот этот мужик веселые делает видосики про здоровую и не очень еду
-
Скажіть, через скільки після подачі декларації вона зазвичай перевірена та заапрувлена CRA? А то шось ми тиждень тому відправили, чоловіку якісь emails прийшли, а мені ні. Бухгалтер каже скоріш за все йому робот перевірив, а мені буде людина перевіряти, тому довше
-
Канада теж у цьому топі