(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол
-
Це якісь цифри фантастики. Давайте без гіперболізації давати інфу. Якщо так писати «по 100 резюме в день за 2022 рік, вийде щось типу 3500 відгуків на вакансії А в контексті десь мова про 1500 відгуків Зі свого досвіду скажу, роботу шукати важко, але я шукаю роботу від 180 пре такс. Тому в цьому році тільки на 60 вакансій відгукнувся, де по відчуттям можливо закрити всі респонсібіліті. Не дивлячись на відправку резюме на вакансій, з якоюсь періодичністю рекрутери самі пишуть, в тому числі з США
-
Мне кажется я не в тот чат написал прошлое сообщение Ты за того друга с германии?
-
Норм так В німецький банк без німецької Це як - дали козі баян, і сказали - грай Але це добре звісно )))
-
И я ещё выше говорил, что искал работу 1.5 месяца в 2022 час назад ~
-
Я не вижу что там указано, что я весь год разсылал
-
Світло в кінці тунелю Бо я вже напрягся що прийдеться весь аплоад bandwidth витрачати на завантаження мого резюме на все що мене ще за спам не забанило ))
-
Базару ноль, но я не писал что я весь год разсылал резюме А во вторых у многих не та ситуация и искать работу по пол года-год мягко говоря заебывает дизморалит, я сомневаюсь что все ищут на 180к и у всех такой большой опыт, все от своего опыта исходят, но факт в том что мидлы с 4+ не могут ничего найти
-
Я ж не спорю, человек спрашивал как сейчас выглядит рынок айти в Канаде, многие рассказали как сейчас в том числе я + показал свой опыт с 2022, т.к спрашивалось всегда ли так было
-
дивишся такий будинки в Едмонтоні, а тут таке
-
Є приклади в цьому чаті, особливо до війни, як люди відправляли резюме на одну сторінку на сіньорів в Гугл і за 30 хвилин брали офер. Але часи змінюються. Зараз основні якості, що вимагають роботодавці: Consistency and sustainability Можливо висвітлення таких якостей може допомогти
-
Особистий досвід не перегукується з історіями про весь ринок. І ніхто не відправляв 1500 резюме. Зараз відправляти резюме аби просто відправити, робота в нікуди. І до речі, навіть в цьому чатику з гарною періодичністю вакансії постять, та пропонують реферали
-
Good for them🤷
-
Я в принципі прийшов скоріше з питанням чи окей осідати близь ГТА, але не в самому ГТА І який стан ремоута/гібрида Просто маючи поточну ремоут роботу, не хочеться витрачати більше грошей на життя поки планую залишатись, але в той же час ближче до літа подивитись на ринок і що там є взагалі і щоб в один прекрасний момент не усвідомити що треба було відразу в Торонто шукати житло
-
І? Виживає сильніший, кмітливіший, балакучий і тд і тп. А ви думаєте в інших сферах діяльності не так? А ви думаєте в Україні не так було? Те, що два роки так наймали, то так наймали всюди. Це теж поламаний ринок був. Якщо хтось до сьогодення не готувався і думав, що так завжди буде, то їм в секту біткоіна