(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це якісь цифри фантастики. Давайте без гіперболізації давати інфу. Якщо так писати «по 100 резюме в день за 2022 рік, вийде щось типу 3500 відгуків на вакансії А в контексті десь мова про 1500 відгуків Зі свого досвіду скажу, роботу шукати важко, але я шукаю роботу від 180 пре такс. Тому в цьому році тільки на 60 вакансій відгукнувся, де по відчуттям можливо закрити всі респонсібіліті. Не дивлячись на відправку резюме на вакансій, з якоюсь періодичністю рекрутери самі пишуть, в тому числі з США
-
Мне кажется я не в тот чат написал прошлое сообщение Ты за того друга с германии?
-
Норм так В німецький банк без німецької Це як - дали козі баян, і сказали - грай Але це добре звісно )))
-
И я ещё выше говорил, что искал работу 1.5 месяца в 2022 час назад ~
-
Я не вижу что там указано, что я весь год разсылал
-
Світло в кінці тунелю Бо я вже напрягся що прийдеться весь аплоад bandwidth витрачати на завантаження мого резюме на все що мене ще за спам не забанило ))
-
Базару ноль, но я не писал что я весь год разсылал резюме А во вторых у многих не та ситуация и искать работу по пол года-год мягко говоря заебывает дизморалит, я сомневаюсь что все ищут на 180к и у всех такой большой опыт, все от своего опыта исходят, но факт в том что мидлы с 4+ не могут ничего найти
-
Я ж не спорю, человек спрашивал как сейчас выглядит рынок айти в Канаде, многие рассказали как сейчас в том числе я + показал свой опыт с 2022, т.к спрашивалось всегда ли так было
-
дивишся такий будинки в Едмонтоні, а тут таке
-
Є приклади в цьому чаті, особливо до війни, як люди відправляли резюме на одну сторінку на сіньорів в Гугл і за 30 хвилин брали офер. Але часи змінюються. Зараз основні якості, що вимагають роботодавці: Consistency and sustainability Можливо висвітлення таких якостей може допомогти
-
Особистий досвід не перегукується з історіями про весь ринок. І ніхто не відправляв 1500 резюме. Зараз відправляти резюме аби просто відправити, робота в нікуди. І до речі, навіть в цьому чатику з гарною періодичністю вакансії постять, та пропонують реферали
-
Good for them🤷
-
Я в принципі прийшов скоріше з питанням чи окей осідати близь ГТА, але не в самому ГТА І який стан ремоута/гібрида Просто маючи поточну ремоут роботу, не хочеться витрачати більше грошей на життя поки планую залишатись, але в той же час ближче до літа подивитись на ринок і що там є взагалі і щоб в один прекрасний момент не усвідомити що треба було відразу в Торонто шукати житло
-
І? Виживає сильніший, кмітливіший, балакучий і тд і тп. А ви думаєте в інших сферах діяльності не так? А ви думаєте в Україні не так було? Те, що два роки так наймали, то так наймали всюди. Це теж поламаний ринок був. Якщо хтось до сьогодення не готувався і думав, що так завжди буде, то їм в секту біткоіна
-
Личный опыт нет, а вот опыт многих людей - да Круто, флаг им в руки, тем не менее это не меняет того что многие не могут по году найти работу. Если отправление резюме по своему стаку(я не думаю что многие тут подаются на копателя картохи со знанием джава) это работа в никуда - то это свидетельствует о болезни рынка. Это действительно раковая опухоль все эти референсы и подача через знакомых. Более того, у меня так девушка без опыта начала работать с заваленным собесов из-за нервов, не смотря на то что он прекрасно работает и справляется с задачами. Остальные сотни человек просто пролетели потому-что их не знали У меня на прошлой фирме одной из самых больших insurance компаний в Канаде продакт овнером стала индуска. На пару с сильным сеньером-индусом они привели позже 6 сотрудников индуских собратимов за то время что я работал Это чистая, тупая, сегрегация по знакомству(не всегда, но очень часто) Опять же, не у всех есть 10+ лет опыта. Многие приехали с гораздо меньшим опытом