(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
База, так само 1 разу робив
-
В нас є катран
-
То до філологів, нічого експертного я вам висловити неспроможний у царині лінгвістичній
-
Я коли навчався в універі - деякі викладачі читали лекції російською. Я завжди конспектував українською)
-
Так поважають тих хто служив для канади/сша, а не в інших країнах
-
Та воно звучить як образа. Типу посилають нахер але ввічливо)
-
Дерусифікація це ок, але не в сторону погіршення і ускладнення вимови
-
Vážený pane і чехи кажуть, та ок все
-
Как ты считаешь, я могу в голове автоматом переключится на украинский и любой другой язык?
-
Це двозначне слово. У Львові якщо тобі кажуть шановний то в тебе проблеми
-
Суржик це ок, мова жива і динамична, і це ок. Є мова офіційна, а є собі мова розмовна. Але варто зауважити, що дерусифікація мови це теж ок
-
Ну диви, я жив у Маріуполі, я навчався лише українською у школі, в універі в мене були 50% викладачів, що викладали лише державною... :)
-
Канадський дає безвіз у 180 країн
-
Та кайф багато де якщо в тебе паспорт +- топ 10 в рейтингу паспортів 😆. А коли не знаєш чи отримаєш наступного разу чи ні. То якось чи Ліхтенштейн чи Андорра чи Польща ))
-
Ну це стійкий вираз а от коли особисто звертаються, як "любезный, вы что-то там нарушаете, вам надо то-то от"
-
он везде разный + свои фирменные слова у всех
-
Абсолютно не згоден. В Канаді і штатах дуже поважають тих хто служив і є багато програм/позицій спеціально для тих хто завершив військовий шлях. Тому це варто вказувати
-
ну я считаю суржик диалектом
-
Я із сім'ї де злегка суржиком розмовляли, це Вінниця, але коли потрапив у Чернігів то там в регіонах дуже потужний суржик, вінницький і поряд не лежав
-
ну часто юзали в речи - шановне товариство
23 Jan 2023, 01:02
482319/642122
4 minutes ago