(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та кайф багато де якщо в тебе паспорт +- топ 10 в рейтингу паспортів 😆. А коли не знаєш чи отримаєш наступного разу чи ні. То якось чи Ліхтенштейн чи Андорра чи Польща ))
-
Ну це стійкий вираз а от коли особисто звертаються, як "любезный, вы что-то там нарушаете, вам надо то-то от"
-
он везде разный + свои фирменные слова у всех
-
Абсолютно не згоден. В Канаді і штатах дуже поважають тих хто служив і є багато програм/позицій спеціально для тих хто завершив військовий шлях. Тому це варто вказувати
-
ну я считаю суржик диалектом
-
Я із сім'ї де злегка суржиком розмовляли, це Вінниця, але коли потрапив у Чернігів то там в регіонах дуже потужний суржик, вінницький і поряд не лежав
-
ну часто юзали в речи - шановне товариство
-
Одну, і взяли, але перед тим дуже багато варіантів відсіялось на стадії "дивлюся фоточкі на сайті" :)
-
Їм можна розслабити булки Ще років 6-7. А потім майже гарантовано...
-
Польський здається трохи вище в рейтингу, але хз на скільки хочеться стати військозобов'язим в Польщі в найближчі пару років 😆
-
В нас вже принципово було правило українською. Хоча наче для іноземців було дозволено читати будь-якою мовою, яку вони зрозуміють
-
Типовий курва чернігів, універ, одногрупники в основному з регіонів, всі позакінчували українські школи, балакають суржиком, прийшла хвойда читати лекцію російською і всім було ок від того, і я такий та ні, ШАНОВНА пані, і автоматом конспектував українською, і все принципово тільки українською, типу протест
-
Когда я пришел в универ, и у нас спросили на каком языке читать лекции - я голосовал за украинский) Потому что я к примеру не знаю математических терминов и операций на русском, я смотрел на людей как на дебилов, которые понимали это на русском, но не знали как это на украинском, и бывало что переспрашивал, а потом когда пошли предметы по специальности, но многие преподаватели чисто из-за своей позиции перешли и на украинский и мне норм стало :)
-
У нас в універі 7 років була російська окрім деяких лекцій
-
Так ніхто не рубив взагалі 90% термінів що ця хвойда казала
-
а глагол нет)
-
вот дієслово знаю :)
-
Ну хай так, але розповідати про сказуємиє і все інше на методиці викладання української мови, ля я б згорів просто якби таке почув вживу
-
без пиздежа - я не знаю что такое глагол :)
-
ну, в школе был только украинский, русский был в 7 классе, его преподавала учительница украинского :)
23 Jan 2023, 01:02
482332/637014
44 minutes ago