(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тобто це ок писати в фірму в англомовній країні на рос мові ? Ок.
-
У нас тут собис нет, но в принципе да, раньше собис был моим магазином у дома, теперь сейв он, они похожи. Сейфвей чуть пониже
-
Еще чашки с Португалии брала в homesense
-
не дивна ситуація коли у клієнта термінова проблема, а замість швидкого вирішення, ви кажете клієнту, а знайди спочатку перекладача, бо не хочемо розмовляти мовою яку ми обидва розуміємо.
-
А, у меня тарелки бельіе и пару черньіх, в Виннерс я декоративньіе с лимонами взяла, не набор
-
Звичайно краще. А що робити іншим в компанії? Вчити російську?
-
Осторожно. Это ж как блондинка купила интеллектуальную стиралку и через неделю попала к ней в рабство
-
Взагалі це дивна ситуація, коли клієнт звертається в міжнародну фірму, в якості довіренего лиця обирає тогоч хто не знає англ і сподівається на носія казахської мови в тій компанії, погоджуєтесь? Виглядає супер компетентно та і не реалістично
-
www.amazon.ca/Revolution-Cooking-R180-High-Speed-Stainless/dp/B086H69SJ2/ref=sr_1_6?crid=7VLK5MCXNQ82&keywords=smart+toaster&qid=1669417790&qu=eyJxc2MiOiI0LjI0IiwicXNhIjoiMy45MiIsInFzcCI6IjMuMjcifQ%3D%3D&sprefix=smart+tester%2Caps%2C96&sr=8-6
-
Сколько дней ты не покупал новую сковородку?
-
это хорошо что тот тостер подвернулся по скидке, а не смарт на который я смотрел 😀
-
Да ладно, тут все свои, «Меня зовут Евгений и я сковородоголик»
-
Ок, якщо ви вважаєте, що так краще для бізнесу :)
-
Ну и еще набор тефаль с амазона
-
The Rock
-
не, с меня хватит сковородок уже
-
Англійською. Японці наймали перекладача і моя команда так з ними спілкувались.
-
*хищно сверкнул глазками Евгений
-
Я просто відібрала зараз бо бачу почала молодша губити в школі
-
какую?
23 Jan 2023, 01:02
52765/643493
about 3 hours ago