(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а канадці скільки зібрали грошів?
-
откуда инфа?
-
Мене колись мразь словацька підрізала умисно коли я на українських номерах двох пенсіонерів віз, але я знаю дуже багато гарних словаків) ті що працюють не на заводі до нас тепло ставляться, а реднеки то завжди невиховане та дике
-
але вцілому словаки не дуже нашим раді) по моїм враженням) але я тут не так давно)
-
Але моя вибірка з цивілізованих словаків, з освітою та професією знову ж таки
-
Обережно, крінжа: www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/s/MjchzVZobv
-
Буквально коли його підстрелили весь офіс заржав (чехи та словаки) і почались підколи про мафію і тд
-
Всі словаки яких я знаю харкаються в його бік
-
ну так ) Фіцо сам себе не обрав)
-
Більшість вона завжди дуже з приколами, це так в усіх народів
-
в Братиславі ще норм там більше норм публікі але в моєму місті то труба)
-
нажаль більшість саме на заводі...
-
Нюк юса
-
Що там? Дамбілі Бамбас?
-
а серйозно, чого б не додати)
-
Загнали себе самі в цю залупу з цінами що на землю, шо на будівництво ще й на всі ці дебільні fee та податки а тепер не знають шо ж робити бо математика на афордабл прайс не сходиться ніяк
-
globalnews.ca/news/10563757/ontario-affordable-housing-definitions/amp/
-
Півмільйона баксів на будівництво хатки з дерева та гіпсокартона, кайф
-
kyiv24.news/news/u-vbyvstvi-9-richnoyi-valeriyi-z-nimechchyny-pidozryuyut-dvoh-cholovikiv-yaki-hotily-stosunkiv-z-yiyi-matiryu
-
I was introduced to this excellent platform, invested $100, and successfully withdrew $1,500 within 24 hours, without any delays or additional fees with the guidance of Mrs @Juligilbert. This has significantly alleviated my financial struggles. Take the bold step to achieve your dreams today. You can contact her through the link provided. 👇👇👇 t.me/exnesstradingsit
23 Jan 2023, 01:02
531630/634568
22 minutes ago