Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 377.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #531998
    Я просто намагаюсь зрозуміти нащо це для емалі...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #531999
    No idea. Я думаю собі купити, але ще не надумав 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532000
    Треба трошки до них звикнути, я спочатку теж в шоці був, а потім руку набив і тепер юзаю їх ледве не 50% часу. Кажуть на них модна навіть яйця жарити, але до такого я не доходив ще 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #532001
    Там в інструкції було олією змазати і розігріти перед першим використанням
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532002
    Dutch oven же ж наче з емаллю? Якщо так - то який там seasoning?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532003
    Єдиний момент - її як і з тефлоном не можна перегрівати. Бо вигорає non stick і треба з нуля робити seasoning. Ще раз, вона просто буде як нова, а не в смітник як тефлон, але нащо той геморой з reseasoning?
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #532004
    У мене є ще dutch oven, seasoning зробила, але мию в посудомийці вже 2й рік (хоча наче теж не можна)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532005
    Там прикол же ж в тому, що carbon steel і cast iron дуже пористі за натурою і все до них пригорає капець. Але ця сама пористість дозволяє гарно тримати полімеризовану олію, яка є натуральним non stick.
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #532006
    Прикольно, що в комплекті йшли підставки та перчатки для гарячого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532007
    Не це емаль, її не треба season.
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #532008
    Ось така
    1 Reply Last reply
    0
  • t385802988T Offline
    t385802988T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    #532009
    У нас теж своє таке, за пару спринтів зробили 2 людини фронт+бек
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532010
    Я зрозумів те, що всі ці pick right oil це фігня. Берете що є смажите, все буде саме як треба)
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #532011
    Взяла поки тимчасову Sensarte, подивимось скільки проживе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532012
    Якщо вона без емалі - то так, треба. А якщо емаль - то толку від seasoning якщо там немає контакту з металом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532013
    А потім ще й до stainless привчився.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532014
    Я ніколи про це не думав. Я перейшов на carbon steel після того як викинув третій тефлон 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    #532015
    мені все на чугуні чомусь здається смачнішим )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532016
    Знову ж таки, про це купа гайдів на ютубі від купи професійних шефів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    #532017
    Звичайно що 200 чи 500 років назад це все ніхто не знав, просто експериментально вивели як треба робити щоб воно було non stick.
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups