(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зарплатня робочим та прибуток того хто будує
-
Враховуючи що житло - це базова потреба людини, то по аналогії з їжею вони могли б хоча для first time homebuyers прибрати ці такси
-
Там у тому лінку, ліньки відкривати знову, але там було, шо середня вартість власне будівництва (без землі пермітів та таксів) - 492к чи шось таке Для мене загадка, шо може стільки коштувати, навіть з відносно високими зп
-
Ну це може мало сенс коли хата коштувала одну-дві річні зарплати, а не як зраз в Торонто хата 1.3 лями - це більше ніж 20 річних медіанних доходів
-
І цікаво, чи можна буде домовитись щоб вони паспорт відправили в Торонто, чи доведеться летіти ще раз забирати
-
Я був на семінарі і там коли справа йшла до новобудов то чувак, професійний ріал естетйл юрист, казав що при здачі в експлуатацію девелопер ще купу фіс платить, які звичайно потім включаються в ціну
-
Это все как везде, стандартно как в Украине. Тоже сейл такс, за ввод, и ндс
-
Плюс фіс не тільки за перміти, але і за "ввід в експлуатацію", як у нас кажуть
-
сейлс такс
-
HST як мінімум
-
Он воно Midpoint of construction costs
-
Я так розумію, що проблема зводить до того, що навіть якщо говернмент ребатне всі фі і такси, вони все одно навіть ціну землі на відіб'ють з тою ціною.
-
Like wtf do you even spend 495k on
-
Стоп, в станні не було нічого про ціну будівництва. Там було про те, що говернмент дозволить девелоперам отримати ребати якщо вони продаватимусь за ту ціну.
-
Звісно
-
В багатьох великих містає в Європі те саме, якщо не гірше - з урахуванням що після таксів зарплати менші
-
Це у всьому світі зараз так "не так"
-
Да 100% вот тут пишут что что-то пошло не так news.knopka.ca/read/25498
-
Премії керівництву та дивіденди стейкхолдерам)
-
смотря что у вас написано в контракте у нас ничего нельзя курить ни в квартире, ни на балконе и даже нельзя газовый гриль на балконе ставить
23 Jan 2023, 01:02
533056/643646
3 minutes ago