(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це просто пізда, рашисти йобані мерзоти. На світлині видно застосовану авіабомбу по цивільному населенню у Харкові. 37 постраждалих та двоє загиблих станом на зараз.
-
обожаю UI сомоненты на XXX+ строк
-
Ну і це пояснює поведінку деяких людей, особливо можете побачити, де знаходиться Індія
-
Це як культурно ми всі виглядаємо на мапі корпоративної культури
-
Мені якось показали графік і він багато чого пояснив для мене
-
Low context communication це типу плюс?))
-
А шо має бути видно?
-
А шо не видно?
-
З чого ти взяв що ті значення де канада і сша це ідеально?)
-
US and CA просто ідеальні робітники, всім би таких, але чогось ідуть наймать індусів )
-
А звідки ця картинка, і як це порахували?
-
З точки зору вестерна)
-
Для мене очевидно на картинці вестерни виглядають як найкраще збалансований набір якостей
-
Чи шо таке linear and flexible time schedule, і шо з цього краще?
-
На цій картинці важливо тільки те що в українці конфронтейшен і негативний фідбек зашкалює. Це найбільша проблема. Насправді з такими якостями продуктивної команди не зробиш. Можна бути 100 раз класним програмістом але якщо ти не можеш працювати в команді то навіщо це все?
-
Уже работали с британцами которые вокруг да около никогда ничего прямо не скажут и не сделают. Плавали плавали потом пока не стали нормально анализировать реальные проблемы и реально их решать ничего не менялось.
-
Нужно правильно этим пользоваться а не говорить что негативный фитбек и прямота это плохо.
-
Я никогда не понимал как это может быть плохим качество если честно