(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кому що, а в Калгарі продають свіжий град. 10$ пакет
-
Ну я вже в Торонто не живу, інфу бачів на реддіті, таком там була ссилка на твітер когось з організаторів протесту хто написав у час як це відбувалося що вони прийняли рішення відмінити протест
-
Вітаю! Таке питання до тих хто платив податок в Канаді, маючи основний дохід на ФОП в Україні. Вираховують різницю в податках, яку ви повинні доплатити в Канаді. 5% в Україні і ще 20% наприклад в Канаді вам нарахували. Як заплатити його, якщо гроші на укр картках і в Канаді можна зняти їх з великими обмеженнями? Скажимо буде сума в 10к CAD?
-
Сама вакансія на яку я аплаівся була фроент розробник (не сіньер), в резюме в мене написано сіньер. В самій компаніі було відкрито декілька вакансіі, деякі з приставкою сіньер і трохи більшою зп. Під час співбесід мене не уточнювали на яку саме я хочу
-
Проходив декілька співбесід в одну компанію, отримав відмову, але завдання на співбесідах я вирішив успішно. Думаю що могло піти не так. На одній з них мене запитали як я оцінюю свої знання з тайпскрипт/реакт по 10 бальній шкалі. Я відповів 7. І ось думаю що можливо іх система оцінок не збігається з моїми. На мою думку я знаю тайпскрипт і реакт дуже добре, але я не є контрибутором/автором цих проєктів, і не знаю деталей як саме це влаштовано в середині. Тобто моя шкала оцінок 10 ти головний автор, приймаш рішення як саме розвивати цей продукт 8-9 ти досконало знаеш як користуватися лібою, і дещо контрибутиш і знаеш як воно влаштовано під капотом 7 досконало знаеш як користуватись, але без внутрянки 5 знаеш усі можливості фреймворку, і вільно його використовуеш в роботі, але в якихось едж кейсах не впевнений 3 використовуеш його кожен день в роботі, але знаеш такі мінімум необхідних найпопулярніших фіч 1-2 вчиш, або тільки почав використовувати в роботі. Мені цікаво почути яка ваша думка про оцінки? Чи задавала вам такі питання на собесі і що ви відповідали? Чи можливо ви самі проводите собеси, і яку відповідь ви очікуете від кандидата?
-
www.facebook.com/share/r/FLVV4c1suQ2Bx3tQ/?mibextid=YlDasU
-
У мене таке було. Я сказав якщо орієнтуватись на повсякденні задачі - 10/10, якщо по якійсь єкзотиці та ізврату то хз. Сказали а чому 10, сказав мов не знаю, так вважаю, питайте що хочете, давайте перевіримо. Вони спитали якусь чухню на кшталт навіщо useImperativeHandle або як можна тримати типу стейт але без перенендера. Відповів, вони поугукали мов так так але в кінці реджектнули (компанію навіть не пам'ятаю вже). А співбесіди проводив, але не питав таке, давав практичне завдання привести в порядок гівняний реакт код. Більшість не бачили зла у 100500 перерендерах :D
-
У меня ниразу не спрашивали чтобы я оценил свои знания по 10-и бальной шкале. Что-то странно имхо
-
www.ddinstagram.com/reel/C84ynimgT2I/?igsh=MTV3ZWY4YjFmYTlhbA==
-
Ну в мене і в Україні таке іноді питали
-
В Украине я и IQ тест сдавал перед собесом 😄 Тут такого благо не встречал пока