(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#вакансія Всім привіт! розширюємо команду і шукаємо досвідченого Project Manager з досвідом в SaaS продуктах Якщо цікаво - подавайтесь, або пишіть якщо матимете питання stamped.bamboohr.com/careers/92
-
Я так бачу проти байдена деми нагнітають потроху
-
ЗНР
-
Що буде?
-
Ну це єдиний вихід буде після війни, щоб зупинити відтік населення
-
І тим не менш це не допомагає зменшенню крадіжок. Ця доктрина допомагає почувати себе більш впевнено, коли ти стріляєш по тим, хто вдерся в твій дім. Але не зменшує кількість бажаючих вдертися
-
Не я. Я ж там написав
-
З однаковою вірогідністю шо зброя/ножі буде у нападника? Звісно ні.
-
Ти можеш і тут захищатись. Доречі, не в будь-якому місті там це працює, в тому ж НЙ не зовсім так. А хіба не є психологічно спокійніше знати, що тобі з більшою вірогідністю не прийдеться стріляти?
-
Поняв
-
В мене теж на світлофорі вʼїхала людина, що два місяці як отримала права) перелякане дитя. Звичайно, вартість моєї страховки це не збільшило
-
Мені як потенційній жертві було б психологічно спокійніше якщо б я знав шо можу захищатись а не просто нахилитись і булки роздвинути
-
ні, то шо написали ПОТІМ то вже інша справа, бо якщо в тебе тут покривається твоя відповідальність то це заключення не впливає на факт виплати грошей тобі, а лише на підвищення страховки
-
Я не пишу про «драматично»
-
Але взагалі це правильно буде порівнювати конкретні міста чи райони, де ти реально збираєшся жити. Бо інакше це таке, потриндіти
-
Ну не драматично вища
-
В США вища
-
Але самозахист це трохи інша тема, дійсно кількість автокражіжок однакова, а значить покарання херове шо там шо там
-
Звичайно я за те, щоб застрілити, якщо ти in danger
-
Теоретично
23 Jan 2023, 01:02
544272/634455
about an hour ago