Мы отклонились от темы. Суть то - люди не говорят, что кошка рожает, дабы не давать повода. Отсутствие 2 часа вполне могут и не заметить и оно пройдет вообще без следов. А если каждый раз говорить то будут вопросы.
Доброго дня!
З‘явилась потреба отримати візітор візу в США, але час очікування на інтерв‘ю 850днів тут в Оттаві. Чи можливо злітати в іншу країну щоб пройти інтерв‘ю там? Чи робив хтось таким чином?
Дуже дякую🤗
Так в Україні теж мають право звільняти без причин. Просто при звільненні вони мають робити виплати (окрім кейсу коли ти був на випробувальному терміну). У нас звільнили чувака і оплачували йому ще 1 місяць після звільнення. Це укр. контора.
Тільки для аркад, або якийсь футбол сім. . Камеру крутити на геймпад і або якийсь екшен з прицілюванням це мені персонально не дуже, або чіт з автонаведенням.
Якщо ви говорите усю правду і ви все ж були на лікарняному - це незаконно. Мені здається ви трохи прикрасили історію або щос не договорюєте, наприклад робота на контракт.
Це свідомий вибір, чи геймпад не пробував? Як на мене, геймпад набагато зручніше, особливо для такого типу ігор. Звичайно миша для шутерів та стратегій або будь яка ізометрія