(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Земля скловатою йому.
-
ну так а тут про шо?
-
чи дискуссія і була про цю ситуацію?
-
це про заізд на хайвей
-
Доречі, там є картинка до вчьорашньої розмови :)
-
Freeway drivers should move over, if it is safe to do so, leaving room for merging vehicles. www.ontario.ca/document/official-mto-drivers-handbook/freeway-driving
-
В тексті до картинки написано збільшити свою швидкість до рівня швидкості на хайвею. Власне це і тільки це мається на увазі. Якщо я їду на гарячому червоному мініку з турбо мотором то якраз отам в тій точці в мене вже буде така швидкість як на хайвеї а то і більше.
-
Взагалі в нормальних місцях так роблять. В Європі не раз бачив як перелашовуються в ліво щоб дати виїхати. Але це не значить що треба гальмувати в тому ряду.
-
В автошколах вчать що так робити погано (зміна смуги вліво що пустити тих хто мерджиться)
-
Та й таке
-
Але козли часто не розганяються до швидкості потоку і мерджуються раніше ніж могли б
-
Але народ часто пускає без проблем
-
В Європі, типу у лівий ряд лізеш, це не твоя проблема а проблема тих хто мерджиться і тд. А ще навіть рекомендація, якщо ти не встиг замерджитись - їдь собі далі і замерджишся пізніше, узбіччя нікуди не дівається
-
Лол, чим обгрунтовують? І в яких доречі автошколах? Наших чи в Канаді?
-
Так, ох нас і понесло вправо
-
німці просто знаю що таке свобода швидкості і тиснуть тапку в підлогу. Я там звернув увагу що воно часто по трасі їздять швидко.
-
вліво?
-
Австрія чи десь іще - плювати вони хотіли
-
Ну так да, але радити типу не зміщуватися в право якщо є така можливість це максимально тупо і щей не безпечно для тебе самого
-
Мабуть що тільки деякі німці розганяються на смузі розгону як слід
23 Jan 2023, 01:02
570760/643543
4 minutes ago