Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 380.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Якщо маєте сертифікат-ключ до свого фопа, то я якось реєструвався з ним на порталі нашої податкової і витягував, шо я дійсно платив податки. Може так і через дію можна залогуватися...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym Serdiuk
    wrote on last edited by
    Важливо мати той самий нок що вам канадський роботодавець напише у документах
    1 Reply Last reply
    0
  • t78440284T Offline
    t78440284T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    хз, я злісний неплатник, тому за період, де я фрілансив - буде 0 😶‍🌫️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym Serdiuk
    wrote on last edited by
    Бо якщо ви собі взяли один, а потім вам ваша компанія папери дасть і там буде інший то потрібно буде як мінімум пере заповнювати форми для ЕЕ чи провінційної програми
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    2) надо давать время сделать самому, но если чувак педалит задачу на день уже четвертый рабочий день, то стоит сходить спросить
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    Спитала chatgpt, щоб описав мені риси людини яка є “good team player” і яка є “bad team player”. Good team player: 1) During a brainstorming session, they encourage quieter members to share their thoughts and make sure no one is overshadowed. тобто, коли на мітингу людина часто сидить на mute - це мені треба їх спонукати та втягувати в діалог, щоб висказалися? 2) When a colleague is struggling with a technical issue, they proactively offer guidance to resolve it instead of waiting for them to ask. хм, ПМ казала - якщо не просять допомоги то й не лізем до людей якщо не просять 3) Instead of working alone to fix a bug, they gather teammates for a quick meeting to discuss multiple possible solutions. боже, якщо я без мітингу бачу як пофіксити баг - навіщо собирати консіліум? люди подивляться ПР і запропонують інші рішення, якщо знають кращі інші 5 пунктів ОК, претензій нема
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    так на стендапі ж кажеш “блокерів нема” чи “”блокери є”, тобто на стендапі це й виясняється потрібна допомога чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    F150 @Katran91
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    я думаю знаю твій пін код в усього де треба 4 цифри
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    От чого він за мінікуперами почав ховатись 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Хто-небудь ще зіткнувся з тим, що роботодавці ігнорують стат холідей сьогодні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7280669156T Offline
    t7280669156T Offline
    Emily Sarah
    wrote on last edited by
    I got my first payment today, i so much thank God for leading my way to succes.. i invested $500 and get back $10000 in just 24hrs of trade with sir Christopher.. i appreciate him for his efforts and making real business. You can also can contact him if interested to invest click on the link below 👇 @Christopher_hudsonn t.me/+adrwFOLJEAEwOGRh
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    В нас ніхто нічого не сказав просто про сьогодні і всі вийшли на роботу (а завжди попереджають про холідей і домовляються кому все-таки треба вийти)
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    1 - ввічливо спитати, чи є якісь думки та зауваження, якщо людина не приймає активну участь в обговоренні - це абсолютно норм, там є тонка межа між encouraging engagement та creating pressure 2 - хтось може битись головою об стіну два дні і все ще не спитати, тому запропонувати допомогу, не у формі "дай я це вирішу за тебе", а у формі "можемо вирішити це разом" 3 - якщо є кілька цікавих варіантів вирішення проблеми, або якщо сумніваєшся в тому, що твій варіант - гарний, можна про це і поговорити, окремий мітинг - це мабуть оверкілл, але десь на постстендапі про це побалакати можна В цілому не бачу нічого кримінального)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Так ті хто ж працюють сьогодні, хіба не 150% зп отримають за цей день?
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    1 - ввічливо спитати, чи є якісь думки та зауваження, якщо людина не приймає активну участь в обговоренні є люди які просто сидять на mute на мітингах - не один раз, а всі 365 днів року (чи 200 робочих) людина сидить на mute, коли йде якесь обговорення. виходить, що на кожному мітингу таку людину треба encourage “Сергій а ти що думаєш? Олексій а ваша яка думка?” - чому тоді ПМ це не робить? я не думала, що це треба робити членам команди, ПМ веде мітинг і я думала це її роль - включати всю команду в дискусію 2 - хтось може битись головою об стіну два дні і все ще не спитати тут такі нюанси: 1) те, що одному на два дні, комусь на чотири - тобто, це нормально, що мідл чотири дні б’ється з таскою, яка сеньору на день 2) постійні питання “чи не треба допомога” можуть відчуватися людиною як мікроменеджмент і моніторинг
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    довідка Ок-05 довідка Ок-07
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arty
    wrote on last edited by
    Якщо чесно то якось багато «головняка». Шоб вони вам боком не вилізло. Та шо такий гарний рейт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    про друге - після того як людина десяток разів мені каже НІ я вже перестаю пропонувати сама
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    🤷‍♂ Люди, які на брейншторм мітингах сидять рік на м'ют - я б задався питанням, шо вони взагалі роблять у компанії Чому пм не робить - треба спитати к пма, у нас інша специфіка, коли був скрам (чи SAFe), всі деви вели по черзі у ролі scrum master proxy, зараз на канбані як заманеться Мікроменеджмент - так, тут теж є тонка межа) кожного дня питати "а тобі допомога не потрібна? А сьогодні? А то шось ти тупиш" - це одне, ввічливо запропонувати скажімо pair programming session, коли бачиш, що таки є проблема - це інше
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags