(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ждем апрува от Зеленского
-
Шото русня как то яро активировалась. В Киеве каждый день дронами кошмарят, Харьков обстрелами.
-
Значит так не сделают 😬
-
Взнав що це американскі опкратори не дозволять дщвонити на канадска номера якшо в тебе дешевий тариф
-
Всім привіт! Оскільки як тільки приїхав до Канади відразу розпочав шукати survive job і все таки знайшов. Але тепер хочу повернутися в ІТ як software developer або backend developer. прикріпляю резюме для прожарки) зробив простенький сайт для нотаток (використовуючи asp.net + react, розгорнув на амазоні) незнаю додавати авторизацію чи ні.... єдиний мінус це адаптивність на телефоні і це я хочу підправити в майбутньому.... footballersnotes.click/ буду радий будь яким порадам) І дякую за увагу.)
-
І це не від мене ж залежить це американскі номери не можуть здвонити на мій канадский. Бо в них дешевий тарив шо пориває лише дзвінки в сша
-
В Carfax одного авто знайшов Lien Record found. Чи це означає, що авто під заставою? Якщо да, то як його диллер продає? Та чи радите взагалі розглядати таке авто для покупки?
-
Вже МІСЯЦЬ так протестують. Я навіть не уявляю як живуть клієнти Хілтона та сусіди...
-
Дякую
-
не робочі години