(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Абсолютний тверезий погляд
-
Мясо туди відправлять
-
Та ясна справа, що багато хто хоче в лнр сидячи в Україні. Не зрозуміло тоді на кой хрєн виїзжали. Там наступна Молдова на горизонті, після нас
-
Всім привіт! Оскільки як тільки приїхав до Канади відразу розпочав шукати survive job і все таки знайшов. Але тепер хочу повернутися в ІТ як software developer або backend developer. прикріпляю резюме для прожарки) зробив простенький сайт для нотаток (використовуючи asp.net + react, розгорнув на амазоні) незнаю додавати авторизацію чи ні.... єдиний мінус це адаптивність на телефоні і це я хочу підправити в майбутньому.... footballersnotes.click/ буду радий будь яким порадам) І дякую за увагу.)
-
Можна спитати тариф (шоб знати і не попасти, на майбутнє) і чи він включає long range?
-
І це не від мене ж залежить це американскі номери не можуть здвонити на мій канадский. Бо в них дешевий тарив шо пориває лише дзвінки в сша
-
В Carfax одного авто знайшов Lien Record found. Чи це означає, що авто під заставою? Якщо да, то як його диллер продає? Та чи радите взагалі розглядати таке авто для покупки?
-
Взагалі в карфаксі зазвичай пишуть(принаймні у нас) Lien or loan reported і це означає що машина в кредиті зазвичай. Але це ніяк не означає що її не можна продати.
-
А дилера спитали? Що він каже?
-
Аааа, тоді зрозуміло...
-
Це настільки великий недолік?
-
Вже МІСЯЦЬ так протестують. Я навіть не уявляю як живуть клієнти Хілтона та сусіди...
-
Дякую
-
не робочі години
-
Наскільки я памятаю
-
Так, але там вернуть біля 20% витрат, і то, якщо ваші витрати були більші від якогось порогу. Вроді, якщо більше, ніж 5% доходу, чи якось так. Короче 20% - це не 0, але і не 100% ...
-
Я от читаю, що в такс ретурн можна клеймити medical expenses from abroad 🤔 Якщо так, то це дуже прикольно
-
Досить непогано наче
-
You can claim medical expenses for any 12-month period ending in the taxation year—but, in order for you to make a claim, your total eligible medical expenses must equal more than the lesser of 3% of your net income, or $2,635.
-
Там не треба контекст
23 Jan 2023, 01:02
585299/635702
10 minutes ago