(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це вже не волонтерство, а благодійна організація. останні беруть частину донатів на організаційні витрати (в тч ЗП) Якщо людина-волонтер бере частину грошей в якості компенсації свого часу, це не чесно. Хіба що вона відкрито публікує свій погодинний рейт , попередньо розраховує кількість запланований до витрат годин та публічно це проголошує?
-
Хільдегарда
-
Та то він сам до мене звернувся, я не закидував резюме в нікуди))) Просто відгук отримав на свою нову резюмеху
-
Хто з Торонто, підкажіть пліз куди повести батьків смачно поїсти? Приїжджають вперше з України на місяць, хочу їх вразити. Бажано, приємно 😅
-
Этот?
-
цей гарний, з зіркою michelin
-
А з Швейцарії люди в Німеччину чи Францію їздять
-
В мене в дівчини громадянство ЄС, а в мене ні, то подивимось що і як. А взагалі прекрасно тебе розумію. Було «весело» мені в Польщі з бюрократією. Добре що я як студент туди приїхав - було трохи легше, але мені зареджектили temporary permit спочатку - за тиждень до повного локдауну на ковід. А апеляцію розглядали 2 роки після цього (і я не міг ні за кордон виїхати, нічого по факту не міг зробити, крім як працювати) Я навіть додатковий семестр навчання зробив щоб все-таки отримати перміт, бо якби не зробив, то отримав би автоматично реджект (було близько). Дійшло до того що я знав іміграційне законодавство (в тих пунктах що мене стосувалось) краще деяких юристів і міграційних офіцерів і в пояснювальних листах цитував пункти законів