Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 407.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Тим часом українці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Bardachev
    wrote on last edited by
    Власне так і зараз думаємо і вибираємо. Тоді на рішення вплинула, а якщо чесно то просто підкупила створена зона комфорту, бульбашка. Зараз також зоною комфорту виглядає Польща.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Liutsko
    wrote on last edited by
    Я зараз у Лондоні (Онтаріо). Для IT-сфери це не найбільший центр, але все залежить від того, що саме вам потрібно. Працюємо віддалено, що дуже зручно. Район, де ми живемо, прекрасний: багато парків і місць для прогулянок. Без машини тут важко обійтися Для дітей ми завжди знаходимо гуртки, табори та інші активності. Нерухомість тут відносно дешевша, ніж у великих містах, але ціна залежить від району — як і всюди. Ми вже живемо в Лондоні майже три роки і поки що плануємо залишатися тут. Якщо у вас є запитання, пишіть, буду радий допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    У медвєдя репутація алкоголіка закордоном
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn
    wrote on last edited by
    Привет, ищем Solution architect with strong experience in data management and architecture.
    1 Reply Last reply
    0
  • t703784578T Offline
    t703784578T Offline
    b b
    wrote on last edited by
    Є у нас знайомі які повернулися до Польщі, бо почалися проблеми зі здоров’ям. Їх тут лікували Тайленолом і вони не могли отримати ніякого професійного лікування та адекватного обстеження ( Хвороба була досить рідкісною і діагноз поставили лише після тривалої госпіталізації в Польщі). У них польські паспорти і на гроші не скаржилися тут, бо працюють на США.
    1 Reply Last reply
    0
  • t703784578T Offline
    t703784578T Offline
    b b
    wrote on last edited by
    Є таке відчуття що більшість людей, які не мають дітей на момент отримання паспорта, швидко валять з Канади після цього. І це стосується не лише українців, а й усіх хто нещодавно приїхав. Але з дітьми навпаки залишаються тут бо для дітей тут краще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Bardachev
    wrote on last edited by
    От і у мене один з основних критеріїв вибору країни - це чи буде Ок моїй дитині в тій країні коли виросте. Тому і почали думати за Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    В мене знайомий народив тут 3 дітей і полетів обратно в Італію. Каже останні зміні в демографії і імміграційній політиці зробили свій вибір. Він з Ганни а дружина Італійка, то мабуть в них є де жити в Італії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t359016832T Offline
    t359016832T Offline
    Dmitry Titov
    wrote on last edited by
    😕 Радикальня 🆙 Пiдписатись
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Навіть хуйлостанська русня тролить його що він алкоголік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Levchenko
    wrote on last edited by
    Хай гайз У мене таке машинне-математично-грошове питання. Хочу зрозуміти як взагалі математика з машинами працює. 1. Хто мав справу з trade-in? Чи те що показує www.autotrader.ca/valuations/ - реально те, що будуть пропонувати ділершипи якщо трейдити свою машину їм? 1.1. Просто думаю, наприклад, умовно, я візьму 2017 Ford Edge Titanium AWD 3.5L V6 з 100к км пробігом за 20к з таксами, за скільки я його штовхну через 2 роки з 140к пробігом? 1.2. Що найбільше впливає на ціну? Стан кузова, технічний стан powertrain/transmission/suspension? Наявність accidents в карфаксі (навіть якщо добре пофікшено все)? Бо я іноді бачу машину неоправдано дорого, але вона ну така вже, потаскана життям навіть на 100к пробігу, але типу ціна висока через що.. через маленький пробіг? (як знаєте український менталітет, де якщо тачка навіть заводиться з толкача, але кузов цілий - вона не втрачає в вартості) 2. На скільки тут популярно продавати як private seller і купляти у private sellers? Бо я так розумію через бюрократію з safety certification це геморой ще той, а так у ділершипа простіше бо вони самі її лимонять щоб вона пройшла safety і відповідно лимонять підвіску, гальма і що там ще важливо для safety 3. Який у вас досвід покупки тачки? Не паритесь і берете нову? Чи берете з пробігом? Враховуючи ризики що щось стане і ціна години СТО коштує дорожче за трьох джавістів сіньорів. Чи купляєте extended warranty всякі типу Lubrico/Powertrain warranty і ото все таке? І чи воно реально працює? ---- Бо я оце сиджу думаю. Куплю я якусь тачку за 20к, а вона в трейд-ін відразу ж після покупки вже коштує 15к. І типу такий бац, втратив 13% на таксах і ще стільки ж за те, що ціна має бути нижчою за ринкову бо ділершип має брати свій інтерес щоб заробити на її перепродажі і потенційному ремонту перед сертифікацією. Але я просто хз на що звертають увагу і що і як взагалі. Заздалегідь дуже вдячний кожному хто виділить час і напише мені трохи відповідей )) Дякую!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Прикольно, а в нас знайомі італійці зараз приїжджали і дивилися Ванкувер, до цього Калгарі. Вони навіть примудрилися в Ванкувері за день знайти правильну з їх точки зору піцу і вже рекомендують мені😝 сказали, жити можна, все гарно, будуть планувати переїзд
    1 Reply Last reply
    0
  • t125286959T Offline
    t125286959T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    Тут редіт каже, що скоро відмінять бали за lmia, має в загальному знизити бал, що думаєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Так, але це все абсолютно реально зробити поступово і в грі🙂 якщо дорослі спокійні і впевнені, то діти будуть такі самі, а якщо панікувати, вони теж ловлять тривогу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Брааамптон? Ну я розумію, так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    I have a bad feeling about this
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Ось я не хотіла, але ви перші почали
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Мабуть публіка в Брамптоні не таке різноманітна як в Ванкувері, хоча ми йому казали про це коли він там хату купляв. Хз на що вони сподівались, але якось так от (
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Було б таке саме аби віддали🤷🏼‍♀️ розумію вас
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.