(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а якщо не комерційна таємниця, на якому аукціоні купляєш? я так почитав про це діло якщо тачка eligible для плейта, то типу 10 днів можна їздити без сейфті тобто час, за який можна тачку загнати на СТО щоб її наканіфолили для сейфті
-
Тільки так можна і отримати фінансову свободу. Моя перша тачка в США була в кредит. Я потім сів і порахував усі всі витрати. Включаючи податки від високої бази, переплату за кредит, комісію дилера і т.д. Вийшло стільки що я б з аукціону дві такі машини взяв. Плюс кредит кожен місяц жер дохід. А зараз я виплатив і розслабився.
-
Не буди звіра бо щас почнеться
-
є такий ризик насправді але мені не страшно якщо у мене будуть три санта фе стояти і парочку wrangler-ів)
-
короче знайшов свою нішу з мініками цікаво чи багато там машин на ходу, в яких мотор ще походить короче цікаво розібратись )
-
цікаво чи велика конкуренція на аукціонах уявляю що на популярні тачки типу там елантри, кемрі, короли, рав4, црв, акорди, і таке інше напевне звиздець
-
просто ставиш біди онлайн і там вже приїжджаєш потім і дивишся що купив? чи спочатку ганяєш на оффлайн аукціони і дивишся що там зливають і по місцю торгуєш і забираєш? чи конкретно фокусуєшся на мініках? ))
-
Мені за вік вже балів не насипали, робив провінцію, але не став ЛМІА робити заради балів. По факту ЛМІА це документ, який вказує на те, що серед канадців не було нормальної людини на вашу позицію, тому взяли вас. Якщо це не так, то це вже нецільове використання системи походу. Ну а ЛМІА за 15-20 тищ це вже було прямо бізнесом серед індусів. Та й не тільки, але їх і так дуже багато і ця тема у них була на потоці.
-
та можна ж так стукнути що вже не поїде нікуди ) хз, радіатор помʼяло, чи колесо зрушило, розвал збило сильно і т.д. хоча та, залежить все від ситуації
-
Ну а франсе вчити заради пр але говорити на англ це теж не цільове :)
-
Теж якщо з СЕС не вийде буду вчити французьку. Іноді бачу двомовні вакансії - англ та франц. Тож може буде плюсиком на цьому ринку праці