(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За це я чекаю вибачень, кінець.
-
Ось сюди
-
Чел, в мене питання тільки до твоїх слів де ти казав «ти взагалі статтю читав? Там в суд дакдакго» подали Так що поки не визнаеш що ти лажанув, я не бачу сенсу рухатись далі
-
То хто подав до суду кажеш????
-
Я вже готовий знову. Я тут почитав вікі, ти ж віриш вікі, так? en.wikipedia.org/wiki/United_States_antitrust_law#:~:text=Civil%20antitrust%20enforcement%20occurs%20through,harmed%20by%20an%20antitrust%20violation. Ось тут написано що антимонопольні кейси може вести тільки...ТАДАМ! the Federal Trade Commission (FTC), the Antitrust Division of the U.S. Department of Justice І там ще далі по тексту. Тобто, якщо у однієї компанії претензії до іншої компанії вони йдуть у цей комітет. А комітет потім вже подає до суду, якщо є підстави для цього. В цьому випадку тим хто пожалівся у комітет була ДакДакГо. Так як вони не можуть самі подавати до суду, бо то може тільки оці хлопці - ці хлопці і подали. Що скажеш?
-
Десь ось тут
-
Та давно же)
-
окей, так і запишем. лімітед брейн капасіті, спілкуватись обережно.
-
Які причини і наслідки? Ще раз, ти напиздів з тим хто подав до суду?
-
Питання відкрите - ти що, тупенький?
-
А, тобто тобі треба було все розжувати, причини і наслідки, і тіки потім ти б перестав воняти?
-
Ти можеш хоч 25 поверхів побудувати зверху - якщо фундаменту нема, я там жити не буду
-
Ну блядь тому що самі вони не можуть, тому що закони) В цьому випадку воопще похуй, тому що це єдиний спосіб як вони могли почати той корт. Все, більше іншого шляху нема.
-
Окей, імадженіруєм ситуацію. Ти - ДакДакГо. Ти хочешь подати до суду за монополію, але не можеш, тому що такі кейси може вести тільки ота антімонопольна контора. Ти йдеш у контору і вивалюєш їм свої факти. Вони подають у суд на основі твоїх фактів і претензій. І так, хто замовник, хто виконавець? Кейс два. Ти замовляєшь вбивцю вбити когось. Цей хтось когось вбиває. Хто замовник, хто виконавець? Чи є різниця і чи так важливо, хто конкретно подав кейс у корт, якщо відомо хто був причиною цього кейсу? І чи можна назвати замовника злодієм і судити його, якщо виконавець убив жертву? Вродє ж прості звязки між собою, а ти все ніяк не доїдеш.