(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене десь терабайт вже так викачаний через толоку
-
ти пробував Тор сервер?
-
Преиензіі не про тих хто копійки отримує в 65, а про тих хто пенсіі по мільйону у 38 років отримує
-
сподіваюсь все у них вийде
-
Тому це дуже непоганий шансдля Аргентини
-
В Аргентини немає збоку і тоталітарної імперії, Яка по суті є центром корупції і використовує халявне бабло від нафти щоб заливати в всі можливі корупційні дірки в сусідні країни
-
навіть з платними планами там не на всіх серверах P2P дозволено
-
вони тільки кажуть включити відео, але ніхто не каже не можна читати
-
Тоді можна взагалі нічого не робити
-
Нехай ринкова ціна 10 грн. 1 тис кубометрів проданих по ціні 2 грн 100% населенню це 2000 збиток покритий з бюджету 8000. 600кубів проданих по 2 грн+ адресна допомога 6000 Це вже економія бюджету 2000 грн. Це дуже спрощений варіант
-
Ну тобто гроші бабульці як доплату і хай вирішує хоче жити в квартирі з 21 % - ок. Якщо їй норм жити при 18% і різницю залишати собі - теж ок
-
Мене цей популізм в стилі Тимошенко вже бля років 20 харить 😁. Що не можна розпродавати землі і знижує ціна на <газ/світло/інші дрочилки> для пенсіонерів
-
ще є залінциця де пасажирські перевезення покриваються за рахунок грузових
-
можно ще робити пільги тольки на перші кубометри, або взагалі тілько якщо спожив меньше N кубів
-
я не проти адресної допомоги
-
Бідні верстви в принципі мають менше споживання. Умовно 600 пенсіонерів використають менше газу в своїх комуналках ніж 600 чуваків з кончазаспа
-
єдине що не знайшов поки рішення для укр сервісів раніше мав впн на домашньому роутері але провайдер порізав таку можливість з часом
-
Ну тут можливо дещо є сенс. Але це має бути політика Укрзалізниці. Компанія може надавати одні послуги в збиток за рахунок інших послуг
-
в будь-якому випадку, мені мій власний впн навіть краще швидкість не ріже, трафік анлім + впевнений в надійності
-
Тор ні, можливо вони блокують тільки класичний торрент а не весь P2P трафік
23 Jan 2023, 01:02
611277/633092
5 minutes ago