Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Ну тут можливо дещо є сенс. Але це має бути політика Укрзалізниці. Компанія може надавати одні послуги в збиток за рахунок інших послуг
    1 Reply Last reply
    0
  • t299171280T Offline
    t299171280T Offline
    Ihor Chaban
    wrote on last edited by
    в будь-якому випадку, мені мій власний впн навіть краще швидкість не ріже, трафік анлім + впевнений в надійності
    1 Reply Last reply
    0
  • t299171280T Offline
    t299171280T Offline
    Ihor Chaban
    wrote on last edited by
    Тор ні, можливо вони блокують тільки класичний торрент а не весь P2P трафік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Zakharov
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=KMbh_Fizsec
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Він все те саме робив абсолютно, але треба ще і ще багато іншого
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Треба ще багато факторів. У Саакашвілі було до війни 4 роки, це не мало. А загалом він при владі з 04 по 13 рік, але ніц.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Zakharov
    wrote on last edited by
    ну тобто може щоб захопити риник (як гугл та gmail), але не залізниця
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Zakharov
    wrote on last edited by
    капіталістична компанія - не може
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Zakharov
    wrote on last edited by
    піцерія заохочує клієнтів і це нормальні бізне модель. В твоєму прикладі вони прям зараз у плюсі. Пасажирскі перевезенні у мінус ніколи не стануть прибутковими
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Може, наприклад коли піцерія продає пепсі за 0.01 цент це ж збиток при умові що купиш 2 піци. Не зовсім аналогічний приклад.. але може😁 Я був за приватизацію залізниці до війни теж. Але в умовах війни це стратегічний актив і логістика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Не знаю детальної картини чому і на скільки збиткові. Можливо теж варто приватизувати. В Європі залізниця в більшості дуже успішна там вона ще використовує функцію зменшення автотранспорту і викидів СО2, я думаю. З точки зору мирного часу це можна приватизувати і теж реформувати. Просто теж приклад що держава не може бути ефективним управлінцем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Цікаво чи закони в Канаді/ США дають таку можливість.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Опишу тоді і свою історію як не пройшов інтвервю в DeepL, і як використав GDPR, щоб зрозуміти що не так було. Отже на початку літа подався в deepl, через тиждень зідзвонився з рекрутером, дали завдання на Geektastic. Там треба було за 2.5 години поправити код вже існуючого проекту, додати тести, врахувати багатопоточність. Через декілька днів я отримав фідбек по своєму коду і запрошення на наступні два етапи. Етап 2 - інтвервю з технічними питаннями по .net, базам даних, алгоритмах. Етап 3 - систем дизайн інтервю. Тут я зробив помилку, що не поцікавився завчасно, в якій платформі точно буде проходити інтервю, воно виявилось в зумі, яким я раніше не користувався. Наче йшло все добре, але хвилин через 10-15 виявилось, що мої інтервювеери не бачать, що я малюю в Зумі, тому я мусив перелогінюватись. Своє рішення я таки пояснив, але це вже доводилось робити поспіхом, тож загалом по відчуттях я розумів що не все добре Через півтора тижні мені прийшла відмова, зідзвонились з рекрутером, але чіткого фідбека дати він не міг - “Все було добре, але трохи не вистачило чогось. Можеш спробувати ще раз чере 1-1.5 роки”. Я відразу попросив написати мені більш чіткий фідбек через емейл конкретно з речами, які записали інтервюри, але про мене забули. Через деякий час я вирішив спробувати використати GDPR, щоб дізнатись над чим треба мені попрацювати, бо компанія мене сильно зацікавила і я витратив 1.5 місяці на співбесіди В них на сайті знайшов емейл прайвасі відділу, за допомогою chatgpt згенерував лист та відправив. Через пару днів мені відписали, що працюють над моїм реквестом, але згодом забули знову. Після того як я нагадав про себе мені відписали, скинули ПДФ на декілька сторінок, де були: - висновки з кожного раунду інтвервю - обговорення процесу по мені між рекрутерами і інтервюверами Інфа була справді цікава, бо я побачив, що: - На деякі питання я не дав повної відповіді, деякі речі з .net/operating systems/databases я розкрив погано та багато розказував зайвого, що не недуже стосувалось самого питання. Раніше я навіть не задумувався, що мої пояснення конкретно по тим темах є поганими - Зарплата, яку я запросив була досить середня. По записах внутрішніх обговорень я зрозумів, що можна було просити набагато більше Згодом я використовував GDPR ще один раз щоб вияснити деталі про інтервю в Атласін, які теж не дали мені фідбеку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Так що напевно вивчим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Ми вибрали живу церемонію
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    на живій видають листочки з текстом навіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    треба розкрити цифру зп інакше нащо це все
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ого це прям з козирів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    візьМЕМ
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Німці ниють: >Hausarzt (сімейний лікар) удаленно не выдает ничего и с температурой может не выдать больничный, а еще с симптомами простуды надо на улице два часа стоять приема ждать даже зимой. ВНЖ карточку потеряли и год делали, пришлось квартиру без документов искать. ПМЖ уже полгода делают, от налоговой возврат за 2022 еще не пришел, führerscheinstelle сделала ошибку в документах и полгода исправляла, я не могла экзамен сдавать.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags