(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.instagram.com/reel/DFYgOssNPGA/
-
www.ctvnews.ca/world/article/mans-wife-son-die-by-food-poisoning-during-vacation-abroad/
-
До обговорення якості води в Домінікані⬇️
-
Пройдись по закріпленим сповіщенням, там купу порад. Ринок дуже важкий, люди по пів року -рік шукають роботу
-
Хороша країна Канада, і кариби близько
-
❗️Гитлер хотел убить меня за то, что я еврей. Сейчас путин пытается убить меня за то, что я украинец, – заявил 89-летний одессит Роман Шварцман во время выступления в Бундестаге с речью в память о жертвах Холокоста. Украина 24/7
-
Теж цікаво. Напишіть, будь ласка, сюди, якщо в когось є інфа. Цікаво як вмовляли, і на скільки це взагалі реально
-
я в мексику збирався через пару тижнів
-
crazy
-
Кажу мінусів багато звісно, але з плюсів - можна от в Домінікану не дорого
-
Де?
-
Ніколи не вгадаєш, що для менеджера ред флаг. Це виглядає як надумана проблема зі сторони менеджера (є шанс що він просто хотів найняти когось іншого)… їм ніщо не заважає дати офер, на який людина заслуговує, або підняти зп протягом першого року, що людина не втікала. я називаю середню зарплату по ринку і було достатньо ситуацій, коли мені одразу казали що їх рейндж вище або нижче і тоді розповідали які в них круті бонуси і кава в офісі смачна.
-
а там люди вище полетіти в біч-готель?
-
Якщо готель норм, чом ні, всі літають
-
А, ну так і в Німеччині, мінусів багато а в Єгипті розстріляли автобус їх туристів і туди можно поїхати. Якісь сумні жарти
-
Процес найму працівника довгий і не завжди може бути повторений, тому, мабуть, намагаються перестрахуватися. Згоден, що це дурість, але ж буває. В нас від FTE approval до offer приблизно 60 днів.
-
ось в твоїй новині готель був не норм?
-
www.ctvnews.ca/world/article/mans-wife-son-die-by-food-poisoning-during-vacation-abroad/
-
Рекрутери теж не знають що в голові у команди, може він хотів найняти когось своєї національності, але скіли в нього були гірше. Для цього дуже легко придумати «він від нас піде через рік»
-
Вас до цього наймали, отже існують компанії, яким ви підходите. Треба шукати і пробувати
23 Jan 2023, 01:02
627146/637594
5 minutes ago