(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну і норм, головне щоб були дійсні контактні данні
-
Референс бажано на гербовому бланку. Печатку підробити не проблема взагалі, тому більше тут довіряють живим контактам. Дані з податкової перевіряють якщо попасти на security check
-
Ліцензії індивідуальні, бюро непотрібно.
-
Це залежить від вимог провінції. Якщо подавати на oinp з середини Онтаріо потрібно щоб перекладач був atio
-
Я когда оформлял доки на визу в прошлом году и делал переводы имми адвокаты сказали, что достаточно только печатки от бюро, не нужен нотаріус
-
З податками все просто, податкова легко їх робить, я робила запит через бухгалтера, бо так простіше було. Але і самому можна. А з перекладами все весело. Так як оригінальний документ українською, переклади мають робитись. Перекладач, має мати дипломи чи сертифікати. По суті будь-яке перекладацьке бюро норм. Далі нотаріус робить афідавіт (часто бюро і нотаріус працюють разом). І перекоадач ще раз перекладає завірення нотаріуса 😁😁😁 все завіряється, прошивається, пропечатується А потім ви помічаєте невелику помилку і всі ці 90 папірців заново, на пару тищ 🫣
-
Львів Торонто доставка 108 канад дол Торонто Монреаль 60 канад дол 😵 Meest ( з Торонто по Канаді вони UPSом надсилають) .
-
Прочитав 100+ повідомлень, та 2-3 з них були звязані з айті, люди питали за 3 місяці роботи та резюме, за досвід в Америці чи валідний він в Канаді, та із-за того що тут пишуть все підряд, це просто ніхто не бачить і людям ніхто не допоможе, для вас же створили спеціальні групи для цього, на любу тему можна там спілкуватись, таке відчуття що дві групи для оффтопу
-
Цієї осені - лівобережна, Троєщина і т.д. Все без змін) Раніше на КПІ було багато, зараз розігнали трохи, але все одно бувають. Ще в моєму районі є одна тітонька, яку з дитинства пам'ятаю і по сьогодні, яка продає всяку хрінь та "доллары евро покупаем... Доллары евро..")))
-
в депаньорах(в Монреалі) де купує решта канадців у яких депаньорів нема, я хз 🙂
-
А когда в твоем города на автостанции объявления об автобусах в соседнюю страну только - тоже плохая примета.