(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та завжди є що робити, діти не дають вільного часу. Як від умовного Дніпро відписатись? Воно ж всюди.
-
Вот мне помогает не читать новости и вообще полностью отключиться от того, что происходит в стране - хотя бы на пару дней / недель Не сидеть без дела - хобби, дела по дому и тд и тп
-
Чтобы каждый сказал, что наболело, а остальные послушали без комментариев
-
Ну мені дали пару тижнів ніби відпустки, але ж роками воно не буде, а позиція така що не дуже замінити є ким.
-
Надо короче митинги запилить
-
Выговариваться
-
ну на то треба певний час щоб відфільтрувати по року забудови. Я просто тільки от продав свою квартру в Кракові і шукав зняти тут і перелистував тих оголошень тонами. Звідти і маю таку думку.
-
Як відключитись чи переживати пиздець який відбувається в Україні без втрат для псіхики та життя в Канаді? Як переїхали 2 роки пройшло поки перестав нервувати, з лютого знов почалося, пару місяців спав дуже погано і відповідно воно погано впливає і на роботу і на родину, зараз от знову почалося.
-
Щось мені підказує що і завтра конкретики не буде. В Європі та Канаді різні стандарти на багато чого, починаючи з відкривання вікон (тут 15 років тому заборонили вікна які широко відкриваються в багатоповерхових будинках) і звісно в Канаді все як не в Кракові. Як то кажуть embrace it. Тільки тому що воно інше воно не є застарілим або новішим, воно інше.
-
давай завтра продовжимо, бо у мене перша година, а завтра рано вставати.
-
Давай тоді назад до конкретних стандартів. Що саме кажеш з 50-х і який стандарт саме маеш на увазі? Якщо шо гаряча вода не буда стандартом в житлі 50 років тому ані в Україні, ані в Польші, але була в Канаді. Автоматична побутова техніка туди ж
-
Точної не скажу. Але при пошуку квартири, там це більше 50% в запиті по цьому стандарту, не дивлячись на ціну. Тут це серед сотень пропозицій це буле може 2 шт. Принаймні в Калгарі.