(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Переговоры по зп ты ведешь уже с самой компанией , как договоришься.
-
Підтягнуло, кривий код раніше підставив.
-
Рандомный постал код поставил
-
Пробував, все одно лише країну показує
-
А як ви в лінкедіні ставите своє місто в Канаді? Мені дає лише країну обрати.
-
Vanhack это рекрутеры, не стафферы
-
Ну те кто не хотят - не будут. Но отбрасывать-то их зачем?
-
Ванхак разве прокладка? Они же просто клиента вроде ищут.
-
Найкраще - коли знайомий принесе ваше cv і по рекомендує :) Далі читаєте як має виглядати cv для Канади і правите. LinkedIn теж правите. Ставите локацію ту, куди хочете. заповнюєте добре профіль, відмічаєте список технологій і т. д. Шукаєте вакансії на LI i indeed.ca І в анкеті при подачі на вакансію, і на співбесіді будуть питати, чи часом вам не тре visa sponsorship. Кажете - ні в мене є open work permit на три роки, приїжджаю такого то числа. Вот десь так рекомендую робити
-
Одно другое не исключает же
-
Я би їхав як тільки можна, якшо є бажання приїхати. Якшо вже маєш тут досвід, то багато рекрутерів заявляють, шо вони зроблять документи, не проблема, тільки приходи. А вот не будучи в Канаді - то був тотальний ігнор більш, як пів року(то ше до великої війни було). Бо таких бажаючих приїхати мільйони зі всього світу...
-
Cuaet - на три роки. Closed WP - на два, але фірма може продовжувати за потреби. Багато кому зробили LMIA для closed wp, шо файно. Але тут не Україна, тут цілком фірма може збанкрутувати, чи звільнити вас. І вот без Cuaet тоді дуже не приємно. То на мій погляд, не експерт, не порада :)