(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це то, що я писав, коли люди порівнюють тільки гроші. Тим не меньше я того року їздив до друга поплавати в його басейні його новенького будинку в одному з найдорожчих районів Монреаля. В нього 3 дітей. На дітей є виплати і навіть якщо ви в ІТ. Якшо ви маєте ПР, або працювали тут вже 1.5 роки, того дружина могла не працювати, як тот часто буває в Україні. Він зрозумів, що емплої йому мало і просто пішов контрактором на +40%... І все прекрасно :) І ніяких 10-12 годин робочого дня, ніяких колів на вихідних чи серед ночі :) І це нормальна продуктова кантора
-
Щас ктото про Польшу вспомнит)
-
Ну моё имхо, если хочешь в юс - дождись паспорта, езжай по TN визе
-
Наверняка процесс начнётся не с первого дня работы в юс, плюс если надумаешь свалить раньше / уволили - верни потраченные деньги на адвокатов и тд
-
Только вот в юс ты привязан к работодателю лет на 5 и если выпрут с работы - начинай все практически с начала
-
-
Та, зменшується купівельна спроможність в порівнянні з Україною. Та, в середньому в Штатах в вас може бути і краще, може і ні, але як в Україні не буде зазвичай. Якшо ви не попали в топ типу ФААНГ чи стартап, який вистрілив. І тут плюс Штатів. Якшо ви впевнені, шо ви туди попадете і бажано не в якійсь дико дорогій місцевості типу Каліфорнії. Але камон, при чому тут Канада. В Канаді теж є стартапи і ФААНГ і якшо люди тут не змогли попасти туди, то переїзд в Штати навряд чи шось вирішить :)
-
Думаю домой, после войны