(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А 28 - це 2 податки, федеральний/провінційний? Я нещодавно дивився будівлі в Варшаві, типу щось в новому домі не дуже далеко від ДТ можно зняти за 1000-1200 євро 2бд. Чи 800-900 1бд. Їжа/транспорт - умовно ще 1к, інші трати - щось 1к теж. Умовно з 5к євро буде залишатися 1.5-2к. В Канаді - 100-110к на рік середня, це 8+ на місяць. Після податків - це 5 (рахую по своїй провінції) З них 2-2.5 рент, інет/телефон/страхування - 300-500, машина 1к, і залишається по суті 1к на їжу і тд. Тому таке виходить((
-
Там більше питання в легалізації. Типу якщо якийсь хєр після 2 років в Канаді приїде і такий - дайте мені пєсєля, щось мені здається його мʼяко кажучи пошлють нахєр)
-
По цінам на житло підтверджую, десь так. Загалом можу сказати, що в Польщі як в Україні приблизно виходить: маючи айтішну зп особливо не слідкуєш за витратами на їжу-кафе-послуги і тп, бо це не те щоб суттєво впливає на бюджет. Бо рівень цін хоч трохи і вище України, але все ще значно нижче західної Європи.
-
Бі-віклі. Плюс воно плаває. Буває що одного місяця 1.8к, а в іншому 1.5, 2 рази на місяць))
-
Блін люди ну я реально шось не розумію Дивлюся ціни на відпустку all inclusive 2 дорослих + дитина Поки що просто раді цікавості, хочу знати порядок цін Мексика - 8000 CAD Дубай - 2700 CAD Чому блін така конська різниця? А, розібралася - то Дубай тільки проживання без харчування. All inclusive теж в районі 8К CAD
-
Писав пару днів назад тут: українцям зараз не треба нічого, вони всі мають доступ до ринку праці. pesel - це sin, його просто дають всім, немає умов. pesel ukr - для біженців, так, дають з умовами. Але працювати можна і без нього. Проте без нього не можна виїжджати з країни, тому треба буде подаватися на тимчасове резиденство (балів немає, треба тільки роботу мати)
-
а взагалі кек - жити в хай кост країні і працювати на лоу кост країну, а не навпаки
-
28% це все разом - федеральні, провінційні, EI, CPP, пізніше ще перевірю, але так мені пам'ятається Це ще не рахуючи повернення за хоум офіс та всякі trillium benefit, gst credit і шо там ще, фактична цифра ще менша
-
дитину спати положу, ще перевірю пейстаби шоб точно сказати