(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
mmm ADP
-
Я нещодавно, без глибокого аналізу глянув на ціни і зрозумів, що конкретно зараз, що в Торонто, що не далеко від Торонто, ціни +- однакові - дорого (але це зараз, в літку було по іншому). Тому найкраще, для початку, це біля метро, будь-де.
-
В чатиках по CUAET много раз видел, что выдавали ВП в аэропорту тем, у кого обычные визитор визы. Вы в них лучше поспрашивайте
-
Підкажіть така ситуація орендував кімнату(3 кімнатна квартира) на 4 місяця в Монералі в організацій через місяць власник підсилив араба в одну кімнату а потім туда заїхало ще 5 через тиждень жити стало просто неможливо на якінебуть скарги мене ігнорували в організацій через 3 тижня і 4 письмові скарги і попередження шо зїду які також проігнорували я зїхав бо не міг так далі жити з ними і відразу як зїхав мені відписали шо я повинен оплатити весь термін проживання або суд по вигляду це якийь такий скам щоб висиляти людей і відразу залякувати контрактом, оскільки раніше ігнорували шо можете порадити в такій ситуацій намати адвоката? заплатити і забути? шось інше?
-
Да то пох, больше волнует - будет ебать таможня, если буду отправлять товары)
-
А що дає free trade agreement?
-
Цікавить відправка авто з Канади в Європу може хтось допомоги контактом
-
Вітаю
-
Хз як в Квебеку, в Онтаріо здається є паралегали з якими можна первісну консультацію отримати безкоштовно
-
Написати їм у відповідь наступне "Hello, any further contact with me using any means of communication will be considered harassment. Additionally, I will be filing a claim in the court for breaking the Montreal municipal overcrowding bylaw: The total surface area of the living spaces of a dwelling must be at least 8.5 m2 per person who lives in it (art. 42 of the Montreal By-law concerning the sanitation, maintenance and safety of dwelling units (03-096)). Have a good day." Але спочатку все ж проконсультуватись із paralegal. Такий закон дійсно є, і вони його порушили, але скоріш за все будуть потрібні докази, яких у вас скоріше за все немає. Фото, відео, свідоцтва сусідів,...? Або можна спробувати взяти їх на понт таким чином, але краще все ж консультація спочатку
-
Я б радив зробити топік на r/montreal, там на теми ренту часто гідні поради дають