(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
за то что провоцировала
-
По традиции должны судить белую колонизаторшу
-
О, теперь знаю что тебе принести в следующий раз
-
Іще доречі про сантехніку. Недавно знайомий замовляв пламберів в новенький будинк. При цьому їх робота зводилася до просто провести труби в голому будинку. Дак от він відвалив 60к дол. Приїхало два хлопці які працювали три дні. Знаючи ціни я дуже сумніваюся що вони на матеріали потратили більше 20к, навіть якби вони просто в лоб в хомдіпо скуплялися. От як то кажуть - думайте
-
ну і в сша на левелв.фай можна побачити різницю в 100к за джуна, і 700к за сіньйора/прінціпал
-
але якщо взяти программістів в україні, то різниця між джуном і сіньером може бути в 10 раз
-
там велика різниця від досвіду? Я дивився вело механік, по канаді і сша різниці майже не було (на веломеханіка не треба ліцензія) Також я бачив роботи де одразу писали скільки ти будеш отримувати в залежності від досвіду, наприклад для електрика було щось типу 50% за 1 рік апрентшіп, 100% за четвертий
-
крім того щоб програмістом вскочити на якогось прінципала і мати дійсно високу зп то треба вибороти це місце, просто вирвати зубами з лап інших людей. А хороший механік тут як хто не знає - цар і бог. За ним черга людей і їх не вистачає. Якщо ми говоримо за якісь серйозні речі типу ребілда коробки, мотора то люди тут по півроку рік чекають поки черга дійде