(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну те саме і программістам доступно)
-
А взагалі - я ж не кажу що програмісти це лоховська професія і на ній не заробиш. Просто очікування тут трохи не сходяться з реальністю якщо хто не помітив. В Україні ІТ шник це був сироїд смузіхльоб на якого всі молилися і проти нього всі інші професії виглядали лохами. Тому багато людей пішло в ІТшку навіть якщо їм те програмування не впиралося зовсім нікуди. А тут є купа професій на яких можна заробити стільки само як не більше. І власне питання до вас - а ви точно ІТшниками хочете бути? Тому що щоб статити тим чуваком на 700к це треба щоб ІТ було вашим призначенням. А чи реально це так? Ви ж знайте що без сродної праці вас дожене вигорання.
-
ну а як знайти своє по простому? в того ж електрика не станеш за місяць, і там так само може чекати вигорання
-
Звертаю увагу на свіжі interships в Wealthsimple (remote): Intern, Data Science (Summer 2025): jobs.lever.co/wealthsimple/7feb253c-ca15-40d9-b6cd-fc430138e240 Intern, Software Development (Summer 2025): jobs.lever.co/wealthsimple/a50b5485-9c54-4198-a52d-be9bc06d919d Intern, People Operations (Summer 2025): jobs.lever.co/wealthsimple/22b9b0fb-44d9-477d-969c-684c4c88a89d Intern, Talent Acquisition (Summer 2025): jobs.lever.co/wealthsimple/bd9e81ea-ac82-4cc8-b7be-5364faf9d5ea
-
Ох, дуже довго писати. Але коротко: 1) навіть не всі студенти підходять, 2) якщо провтикав по термінам, то не буде фандінгу вже. 3) треба аплаїтись через організації які мають від гаверменту гроші на то, на сайті Канади є прям цілий список таких організацій. Я перший раз найняла Інтернешнл студента і нам фандінг не дали, зараз подались із правильним студентом, але пізно. То у вейтінг лісті на три штуки 😭
-
+ ✔ New graduates - Within 6 months of your graduation date у них на сайті завжди є звичайні вакансії для всіх, я даю інфу за internships бо скоро дедлайн В жовтні Wealthsimple оголосила збільшення найму в Альберті втричі: "After doubling its headcount in Alberta over the past year, Wealthsimple now plans to triple the number of full-time employees in the province by the end of 2025. The company is actively recruiting for roles including engineering and product, client experience, sales, and operations. This will take the company’s total full time Alberta-based workforce to 105 – about 10 per cent of Wealthsimple’s overall workforce." newsroom.wealthsimple.com/wealthsimple-to-ramp-up-hiring-in-alberta
-
І студент має бути ще на момент початку навчання ПР мати а не стати ним на момент градуешн?
-
Студент підходе тільки якщо він з канадським громадянством або ПР
-
Дякую а пізно це як які сроки подачі воно ж не останній рік
-
А компанія має бути корпорація і якийсь ще мінімум працівників мати чи як
-
Ну таке я програмую вже 12 років десь оці пів життя мене сімья з компʼютера за вуха відтягує а сам так би став «частина команди частина корабля». А от коли треба щось в авто підкрутити то так впадлу навіть колесо поміняти що я точно б не був механіком без вигоряння