(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ні я теж думаю це тупість з усіх боків і пройоби помножені ідіотизм людський фактор. Ми вибрали не кращу владу, хуйло повірив у вдасну пропаганду і в слова Медведчука ,кий аиздив бабки. Американці начитались власних рейтингів могутності і досліджень про потужтну армію РФ. Сподівались 2 -3 місяці - якась глибока стурбованість і далі маєм срср, а з цим ми вже знаємо як жит І кожна влада країн була в власній бульбашці. Українці несподівано дали пізди на старті і треба було якось викручуватись
-
Ю ля
-
Ух хорошо
-
Я вам кажу Україна - це як VC funded startup, який вийшов на супер маленьку прибутковість і теперь і померти не може, і потребує ще грошей, щоб розвиватися. Це з того що я читав найгірший варіант, бо для VC і не можуть списати це як пройобані бабки і отримати tax credit і вкидувати туди ще бабло теж не хочется, бо менш бабла буде вкинути в якийсь юнікорн, який окупить всі страждання. Якщо Україна би проїбала за 3 дні - всі би пожурилися трохи та й пішли би далі по життю без змін особливо. Якщо Україна розвалила би рашку (ну там переворот чи ще щось) за 50-100 млрд - всі були би раді - такий return of investement. А оця хуйня, що зараз просто нікому не потрібна, але сказати “шановні українці, ви нас заїбали, можете вже померти нарешті” якось їх наче не так виховали, а допомогти так щоб рашку таки розїбати - очко жим-жим як то кажуть.
-
Хотя забрать ядерку себе и продать все Китаю было б прикольно
-
В целом, наверное даже украинцам 😄 Кто знает какое ебанько придет к власти
-
Никому не всрался распад ядерной державы такого размера
-
По факту
-
Я в румынии на границе говорю hello, how are you Мне говорят проходите, не задерживайтесь
-
А було що ми ходили з дітьми обирали хомʼяка (hamster) в pet store, я там задовбалася та ми перейшли в сусідній Indigo Chapters, де ми збиралися обрати іграшковий молоток (hammer) щоб лупасити їм різні породи зі скали. І авжеж я попросила heavy duty hamster, і наполягала на цьому, пояснюючи, що ми будемо цим хомʼяком об каміння бити🙃. Люди бігали, суєтилися, казали що нема, бо вони точно перевірили