(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🛫 Bild: Український літак «Мрія» напередодні російського вторгнення мали вивезти до німецького міста Лейпциг. Кілька тижнів про це домовлялися і запланували переліт 25 лютого. Німецьке літовище за місяць до вторгнення вже все підготувало. Місця для паркування для українських літаків були готові з 26 січня 2022 року. Екіпаж та льотчики сиділи у повністю заправленому літаку напередодні ввечері перед початком війни, але, за словами капітана Дмитра Антонова, їм не дозволили злетіти за вказівкою вищого керівництва. Подписаться | @uanovo⚡️
-
www.economist.com/interactive/briefing/2023/02/23/data-from-satellites-reveal-the-vast-extent-of-fighting-in-ukraine Степень разрушенности украинских городов во время российского полномасштабного вторжения по данным The Economist
-
завжди чомусь думав, що Абботсфорд якесь зажопьє, а там ба ще й прайс солідний
-
мені якось поставило мінімальний бал за корнерінг коли я просто проїхався прямо декілька кілометрів по вулиці
-
Я не чув
-
Якщо що, то я не основний аплікант, а дружина)
-
Ждунів*
-
Будете в клубі джунів тепер
-
кидайте св на огдяд чату
-
Знову ж, не знаю як буде, але якщо вірити мейлу, то не має бути ніякого додаткового екзамену для тих хто протягом останніх 5 років вже його проходив і є IME