(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я сдала на 12 12 10 9. Толку 0)) 468 баллов. Придется возвращаться в Польшу если так и не будет работы😁 Надежда ток на оффер мужа и ОИНП 🙌🏻
-
В військомат на Волкова 2, чи як воно зараз називається, там назву змінили)
-
Нужно явиться в консульство?
-
Мені батько теж казав, що мені повістка прийшла, хоча у мене з 2015 по зору стоїть відмова) Тому так, це таке собі
-
Читал статью ещё когда она ток выходила, ихмо автор не понимает сути проблемы, по знакомым итишникам, кто выехал и кто остался, все не хотят возвращаться/хотят выехать именно из-за призывной армии. А по указаным пунктам в Украине как раз все хорошо, компенация норм, ремоут практически везде 100% есть
-
Мого батька, 58 років, обмежено придатний за зором і слухом нормально потягали зараз по медкомісіям. Можуть, походу Але це оффтоп)
-
а что за компания, если не секрет?)
-
Особливо круті новини про те, що в Україні можуть мобілізувати обмежено придатних чоловіків)
-
Це загальні умови, на які всі забили. Бо купа компаній відкриває офіси в інших країнах. На доу було опитування, і щось не дуже багато хочуть повертатися
-
Это точно топик про иммиграцию?
-
Баллы дают, никак не матчится, не нужен он, бюрократизм. Но так делали и до куает